GC 2019: Gyorstalpaló a Borderlands 3-hoz

  • Írta: sirdani
  • 2019. augusztus 20.
  • Videó
Ha eddig elkerült volna a minden gyanútlanul bámészkodót magával sodró hypevonat, akkor most itt a tökéletes alkalom, hogy alig hat perc leforgása alatt megértsd, miért is vannak úgy oda az emberek a Borderlands 3-ért.

Most, hogy már tényleg rendkívül közel kerültünk a játék hivatalos rajtjához, a Gearbox csapata egyre bátrabban oszt meg újabb és újabb információkat a Borderlands 3 világát illetően. Ezúttal a játék történetének fő kulcsfigurái és konfliktusai kerülnek górcső alá, és tisztázzák, hogy kik a hősök, kik a rosszfiúk, és hogy milyen bizarr fegyverekkel indulhatunk majd harcba a megjelenés után.

A Borderlands 3 szeptember 13-tól lesz játszható PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on, később pedig Google Stadián is elérhető lesz. A játékról pont a tegnapi napon érkezett egy vadonatúj 18 perces gameplay videó, szóval ha a sok-sok infó helyett inkább az akcióra lennétek kíváncsiak, látogassatok el az alábbi cikkünkhöz!

A fejlesztők a Gamescom nyitóceremóniáján egyébként már a Borderlands 3 endgame-tartalmáról is elárultak ezt-azt: itt egyrészt visszatér a Borderlands 2-ből ismerős, Circle of Slaughter címet viselő hordamód, másrészt Proving Grounds néven különböző kihívásokat vállalhatunk majd az értékes loot reményében.

12.
TheFlash
#10: ezért a hozzászólásért amerikában már perelnének :DDD De adom :D
11.
user101
Eddig sem akartam sokat adni a programért, mert totális faszok a fejlesztőik, de most már biztos nem kapnak egy fillért sem tőlem... Majd inkább kölcsön kérem crytek-től! :)
10.
Nyarlako
#9: Az lesz a vége hogy a férfiak rájönnek semmi szükségük erre a szarakodasra és élik a világukat, a nők meg majd 40 éves szinglikkent elnek harminc macskával vagy valami arab/néger zabigyerekkel akinek az apjára már nem is emlékeznek hol csinálta fel őket.
9.
TheFlash
#2: ilyenkor (kb az egyetlen alkalom) örülök hogy itt élek a balkánon, mert itt pont leszarják az ilyen hülye idióta agymenéseket ... Valahol útközben az egyesült államok iszonyatosan megborult, és akkora anarchia lett ott hogy borzalom, és a "fejlett" nyugati gyökerek meg követték őket.

Németországban konkrétan ki volt írva az uszodában, hogy ha X méteren belül tartózkodsz egy női személyhez férfiként, az szexuális zaklatásnak minősül LOL :D
6.
petymeg2033
#5: Oké, a robot valóban logikusabb, ezt a vonatkozást el is felejtettem.

Nem ástam bele maga a lore-ba, és nekem Zer0 is simán lehetett robot, mert 100%-osan a sztoriból sosem derült ki, hogy ember-e. Viszont ott is mindenképpen maradt volna "he", ahogy Fl4k is az, hamár férfi szinkront választottak hozzá :)
5.
Ooorky
#4: Nem transnemű, hanem robot.
Az a vicc, hogy a gc-n pont he-ként hivatkoznak rá :D
4.
petymeg2033
#2: Ezt elképzeltem, ahogy a játék megjelenése után 2 héttel kiürülnek a fórum FL4K-ről szóló témái, mert csak azok (a kb 1 kézen megszámolható számúak) maradnak, akik "they"-jel hivatkoznak rá :D
Honnan jön egyáltalán, hogy transznemű (vagy genderfluid, vagy akármi)?! Meg mi köze van ennek a játékhoz magához?!
3.
Nyarlako
#2: https://www.eurogamer.net/articles/2019-08-19-ion-fury-studio-apologises-for-sexist-and-transphobic-comments-from-staff

Teljes a gerinctelenség itt is.
2.
Ooorky
http://is2.4chan.org/v/1566307188020.png

Derp XD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...