Készül a Mátrix negyedik része

  • Írta: szlav
  • 2019. augusztus 21.
  • Cooltúra
Link másolása
Hivatalos: több mint másfél évtized után folytatódik az ezredforduló egyik legnagyszerűbb filmszériája. Lana Wachowski írja és rendezi a Mátrix negyedik részét, amelyből nem hiányozhat majd Neo és Trinity sem.

Toby Emmerich, a Warner Bros. Pictures képviselője a minap bejelentette: egy újabb felvonással bővül a Mátrix trilógiája. A projekt élén ráadásul az előző részeket megálmodó testvérpáros egyik fele, Lana Wachowski áll majd, aki nem csupán producerként, de íróként és rendezőként is közreműködik a produkcióban.

További jó hír, hogy az ismét karrierje fénypontján járó Keanu Reeves is visszatér, hogy eljátssza Neo szerepét, csakúgy mint Carrie-Anne Moss, azaz Trinity. Abban egyelőre nem lehetünk biztosak, hogy Morpheus is látható lesz-e a negyedik felvonásban, mi mindenesetre nagyon örülnénk neki, ha Laurence Fishburne is visszatérne az ikonikus szerepéhez.

23.
23.
kopic
#21: Egyetertek. Sokáig én sem tekintettem másként a trilógiara, bár az elsőnél azért teljesen leesett a mondanivaló és egyetértettem velük. Viszont a vidik megnezesevel rendesen felemelte nálam a többi rész értékét is. Szerintem ismét megnezem majd őket.
22.
22.
KopyAti
#20: Ne b+! Ezt nem is hallottam!
21.
21.
Pain
#16: Ez nagyon jó szerintem. Mindig is úgy gondoltam, hogy azok rinyálnak, hogy az első jó volt a többi nem, akik nem látnak túl az akción. A 3 filmnek egyben van értelme, önmagában az első sem több egy szimpla akció sci-fi filmnél.
20.
20.
B-Shaggy
#17: A másik tesó is operáltatta magát.
19.
19.
frankdelgado
#15: Megsèrtettelek? Küldjek zsepit?
18.
18.
Grabowsky30+
Amilyen ütős volt annak idején az első olyan gyenge lett a 2-3. Pedig maga a koncepció elég jól ki volt találva. Nem szoktam lehúzni előre semmit, de én nem várok túl sokat! Ebből a témából szerintem jobb lett volna egy előzmény film. Az animatrix máig az egyik kedvencem, abból szemezgethettek volna simán egy jó mozihoz!
17.
17.
KopyAti
#11: Csak Larry lett Lana! ;)
16.
16.
kopic
https://youtu.be/PLqM5Tssdzw

A másik két részről szóló elemzést is nézzétek meg.
15.
15.
kopic
#14: Lődd le magadat inkább pubikám...
12.
12.
B-Shaggy
#11: https://www.youtube.com/watch?v=5STsTjw45es
Most releváns videó :D
11.
11.
frankdelgado
Azèrt az bizakodàsra ad okot, h a Wachowski fivèrekből lett Wachowski nővèreknek :) lesz nèmi köze hozzà.
10.
10.
Ha készül film akkor tuti megnézem, de inkább szerintem már csak egy ráadás lesz. Olyan a trilógia amilyen - és mint 4 részes trilógia az Animatrix-ot is beleszámolom. Azt biztos nem ugorja meg és nem fog már sokat hozzáadni, vagy elvenni belőle. Reboot-ként is megállná a helyét, hogy úgy tér vissza Neo, hogy újra eljön a reset után, mint mindig. Akár jó dolgokat is ki lehet hozni ebből. Azt nem tudom, hogy az írónak megvolt-e a fejében már az elképzelés, vagy csak szerződés meg pénz miatt írja.
9.
9.
kopic
#7: Hat pedig a mondanivalójuk azért elég mély szerintem.
7.
7.
Juha
Az első rész nagyot ütött anno, máig szívesen megnézem. A 2-3-at is láttam párszor, de valahogy semmi nem maradt meg a sztoriból... kb. mint a Toby féle pókember filmek, leültem megnézni a 2-3-at, hogy na, most van időm, közben rájöttem, hogy már láttam, csak semmi maradandó nyomot nem hagyott maga után...
4.
4.
br1Koo
Szerintem a harmadik rész remekül zárta a trilógiát, és annak is annak ellenére hogy örülnék egy új Mátrix filmnek kicsit tartok az ötlettõl. Meglátjuk.
2.
2.
Nagyerecsakide
Remélem végre megtudjuk Neo hogyan végezte a kis- és nagydolgát a kádban.
1.
1.
Extol
Na ez már király, úgy tűnik vége lesz a gép és az ember közötti békének. Eddig tartott!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...