Készül a Mátrix negyedik része

  • Írta: szlav
  • 2019. augusztus 21.
  • Cooltúra
Hivatalos: több mint másfél évtized után folytatódik az ezredforduló egyik legnagyszerűbb filmszériája. Lana Wachowski írja és rendezi a Mátrix negyedik részét, amelyből nem hiányozhat majd Neo és Trinity sem.

Toby Emmerich, a Warner Bros. Pictures képviselője a minap bejelentette: egy újabb felvonással bővül a Mátrix trilógiája. A projekt élén ráadásul az előző részeket megálmodó testvérpáros egyik fele, Lana Wachowski áll majd, aki nem csupán producerként, de íróként és rendezőként is közreműködik a produkcióban.

További jó hír, hogy az ismét karrierje fénypontján járó Keanu Reeves is visszatér, hogy eljátssza Neo szerepét, csakúgy mint Carrie-Anne Moss, azaz Trinity. Abban egyelőre nem lehetünk biztosak, hogy Morpheus is látható lesz-e a negyedik felvonásban, mi mindenesetre nagyon örülnénk neki, ha Laurence Fishburne is visszatérne az ikonikus szerepéhez.

23.
kopic
#21: Egyetertek. Sokáig én sem tekintettem másként a trilógiara, bár az elsőnél azért teljesen leesett a mondanivaló és egyetértettem velük. Viszont a vidik megnezesevel rendesen felemelte nálam a többi rész értékét is. Szerintem ismét megnezem majd őket.
22.
KopyAti
#20: Ne b+! Ezt nem is hallottam!
21.
Pain
#16: Ez nagyon jó szerintem. Mindig is úgy gondoltam, hogy azok rinyálnak, hogy az első jó volt a többi nem, akik nem látnak túl az akción. A 3 filmnek egyben van értelme, önmagában az első sem több egy szimpla akció sci-fi filmnél.
20.
B-Shaggy
#17: A másik tesó is operáltatta magát.
19.
frankdelgado
#15: Megsèrtettelek? Küldjek zsepit?
18.
Grabowsky30+
Amilyen ütős volt annak idején az első olyan gyenge lett a 2-3. Pedig maga a koncepció elég jól ki volt találva. Nem szoktam lehúzni előre semmit, de én nem várok túl sokat! Ebből a témából szerintem jobb lett volna egy előzmény film. Az animatrix máig az egyik kedvencem, abból szemezgethettek volna simán egy jó mozihoz!
17.
KopyAti
#11: Csak Larry lett Lana! ;)
16.
kopic
https://youtu.be/PLqM5Tssdzw

A másik két részről szóló elemzést is nézzétek meg.
15.
kopic
#14: Lődd le magadat inkább pubikám...
14.
frankdelgado
#13: Pedig a màtrixban benne can minden ami kell. Van benne love a csajoknak, akció az egysejtűeknek, dràma a kelkizőknek ès mèg valami egyèb egy szűkebb rètegnek. Zseniàlis.
13.
atedolgod
Erre még emlékszem. Viszonylag sokáig tartott mire rávettem magam hogy megnézzem. Az első résznek volt egy érdekes koncepciója, és nagyjából annak a végén abba is kellett volna hagyni, mert ötletük sem volt hogy mit kezdjenek vele a későbbiekben. A két borzalmas folytatást már csak darabokban tudtam megnézni.
12.
B-Shaggy
#11: https://www.youtube.com/watch?v=5STsTjw45es
Most releváns videó :D
11.
frankdelgado
Azèrt az bizakodàsra ad okot, h a Wachowski fivèrekből lett Wachowski nővèreknek :) lesz nèmi köze hozzà.
10.
Neotechtr
Ha készül film akkor tuti megnézem, de inkább szerintem már csak egy ráadás lesz. Olyan a trilógia amilyen - és mint 4 részes trilógia az Animatrix-ot is beleszámolom. Azt biztos nem ugorja meg és nem fog már sokat hozzáadni, vagy elvenni belőle. Reboot-ként is megállná a helyét, hogy úgy tér vissza Neo, hogy újra eljön a reset után, mint mindig. Akár jó dolgokat is ki lehet hozni ebből. Azt nem tudom, hogy az írónak megvolt-e a fejében már az elképzelés, vagy csak szerződés meg pénz miatt írja.
9.
kopic
#7: Hat pedig a mondanivalójuk azért elég mély szerintem.
7.
Juha
Az első rész nagyot ütött anno, máig szívesen megnézem. A 2-3-at is láttam párszor, de valahogy semmi nem maradt meg a sztoriból... kb. mint a Toby féle pókember filmek, leültem megnézni a 2-3-at, hogy na, most van időm, közben rájöttem, hogy már láttam, csak semmi maradandó nyomot nem hagyott maga után...
6.
amadeusz gyermeke
Kell a fenének . Óriási bukás lessz
4.
br1Koo
Szerintem a harmadik rész remekül zárta a trilógiát, és annak is annak ellenére hogy örülnék egy új Mátrix filmnek kicsit tartok az ötlettõl. Meglátjuk.
2.
Nagyerecsakide
Remélem végre megtudjuk Neo hogyan végezte a kis- és nagydolgát a kádban.
1.
Extol
Na ez már király, úgy tűnik vége lesz a gép és az ember közötti békének. Eddig tartott!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...