GC 2019: Stadián rajtol az Orcs Must Die! 3

  • Írta: fojesz
  • 2019. augusztus 21.
  • Bejelentés
Link másolása
Kezdetben Stadia-exkluzív lesz az Orcs Must Die! régóta várt harmadik része, amelyben minden korábbinál több orkkal kell majd szembenéznünk. Ilyen tömeghez bizony jól jön majd a Google szerverparkja.

A legutóbbi Stadia Connecten mutatkozott be az Orcs Must Die!-sorozat régóta várt harmadik része. A Robot Entertainment tower defense játékában az alapok nem változnak: most is a hullámokban érkező orkokkal kell szembenéznünk, akik ellen különböző csapdákat vethetünk majd be.

Az új rész egyébként minden korábbinál nagyobb összecsapásokat ígér, egy-egy hullámban ugyanis akár ötszáz ork is ránk támadhat. A fejlesztők épp ezért rajtoltatják el Stadián a játékot, állításuk szerint ugyanis nagy segítség, hogy a cloud gaming szolgáltatás révén nem kell hardveres megkötésekkel számolniuk.

Az már más kérdés, hogy az Orcs Must Die! 3 csak ideiglenesen lesz Stadia-exkluzív, később más platformokra is kiadják - ahol viszont limitáltak a lehetőségek.

4.
4.
Most mindenki az exkluzívokkal meg a rajtokkal fog kijönni és mindegyikhez lehet majd előfizetést is kötni. Jaj de jó lesz. Meg az RTX a pasziánszba, mert másra nem jó még. Ha erre a piac összes szereplője így ráharap, jó világ lesz itt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...