GC 2019: Boundary - taktikai lövöldözés az űrben

  • Írta: Shifty
  • 2019. augusztus 22.
  • Videó
Link másolása
A Gamescomon kipróbálható a Surgical Scalpels legújabb fejlesztése, a Boundary, ami egy űrben játszódó taktikai shooter lesz. Természetesen egy multiplayer lövöldéről van szó, ahol nem csak a gravitáció hiányával kell megküzdenünk.

A mérkőzések során az EVA-ruhánk állapotának, illetve üzemanyagszintjének a menedzselése is komoly fejtörést fog okozni. A játékban rengeteget kell majd navigálnunk, de úgy, hogy számolnunk kell a súlytalansággal is, ez pedig alaposan igénybe veszi majd a jetpackünket.

Ráadásul a helyszínek úgy lettek kialakítva, hogy folyamatosan mozgásban kell lennünk. Ellátogatunk majd egy űrbéli napelemfarmra, egy, az űrben bolyongó múzeumba, de egy hatalmas sebességgel száguldó űrszemétben is lehetőségünk lesz megmérettetni magunkat.

Emellett teljesen testreszabhatóak lesznek az általunk használt fegyverek, azok összetétele, de még a lőszerek típusa is. Összesen hat különböző karakterosztály közül tudunk majd választani, illetve olyan játékmódokkal rajtol majd el a játék, mint a Free For All, a Team Deathmatch, a Facility Capture és az Orbital Purge. Utóbbi kettő a Domination és az Elimination helyi megfelelői lesznek.

A játék 2020 első negyedévében jelenik meg, először PlayStation 4-re, majd később PC-re is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...