Boundary PC, PS4

Űrbéli multiplayer játék Kínából.
Típus:

Puskaporos előzetesen a Boundary

A PlayStation China Hero Project kezdeményezésének részeként készül a Boundary, amely a lövöldözős játékok minden izgalmát az űrbe költözteti. Újabb traileren láthatjuk a szkafanderes katonákat.

Boundary - traileren a gépfegyveres asztronauták

Újabb előzetessel jelentkezett a mélyűri katonákat egymásnak eresztő Boundary. A Studio Surgical Scalpels játékában szkafanderes, gépfegyvert cipelő asztronautaként küzdhetünk meg az ellenséges csapat tagjaival.

Nyáron jön a Boundary

Szkafandert fel, puskát a kézbe, vár az űrhadviselés! A Studio Surgical Scalpels multiplayer lövöldéjében egy űrállomás roncsai körül, zéró gravitációban úszva kell felülkerekednünk a többieken.

Játékok a China Hero Projectből

A Sony sanghaji részlege tegnap tartott livestreamet. A China Hero Projectre keresztelt kezdeményezés zászlaja alatt kínai fejlesztők jelenleg is készülő játékaiból válogattak.

GC 2019: Boundary - taktikai lövöldözés az űrben

A Gamescomon kipróbálható a Surgical Scalpels legújabb fejlesztése, a Boundary, ami egy űrben játszódó taktikai shooter lesz. Természetesen egy multiplayer lövöldéről van szó, ahol nem csak a gravitáció hiányával kell megküzdenünk.

Boundary - középpontban a gravitáció

Illetve annak hiánya. A Surgical Scalpels hamarosan érkező FPS-játékában ugyanis különböző műholdak és űrbázisok roncsai közt lebegve lőhetjük majd egymást szitává PC-n és PlayStation 4-en egyaránt.

Project Boundary - űrbéli multiplayer a láthatáron

A fejlesztésért felelős Surgical Scalpels stúdió 13 perces videón keresztül mutatja be a játékát akció közben. Jóllehet a játék nem fogja alapjaiban felforgatni az FPS-piacot, ám mindenképpen egy üde színfolttal leszünk gazdagabbak.