GC 2019: Közel 40 percig mozog a FIFA 20

  • Írta: Shifty
  • 2019. augusztus 22.
  • Videó
Nyakunkon a FIFA-sorozat idei felvonása, a FIFA 20, amely a Kölnbe ellátogató szerencsések számára többféle változatban is kipróbálható. Mi most két teljes meccset és egy kis Volta Football-bemutatót hoztunk nektek.

Először megnézhetjük, ahogy egymásnak feszül a PSG és a Real Madrid, majd ha nem untátok meg a meccsnézést, akkor beleleshettek a Mystery Ball nevű játékmódba is, ahol az Arsenal és a Tottenham csap össze.

Levezetésnek pedig ízelítőt tudunk mutatni a játék Volta Football módjából, amely lényegében a FIFA Street egyfajta újragondolása. Kár, hogy a FIFA 20 Nintendo Switch-változata mellőzi majd ezt a lehetőséget.

A FIFA 20 2019. szeptember 27-én lesz elérhető PC-n, PlayStation 4-en, Xbox One-on és Nintendo Switchen.

8.
Dízel
A labdát songoku lövi el? mi ez csóva a labda után, meg a mi vicces 11-esnel amit Kane lő ott is körülveszi valami erő a labdát. :D A füvet látom még most sem sikerült megcsinalni. messziről olyan mint a hányás.
7.
Guba32
#6: Nagyon régóta most játszom megint a karriermóddal,évek óta már "csak" FUT-oztam,de ez óriási,hogy képes egy bajnoki meccs után 2 napra tenni egy Ligakupa meccset,majd 2 napra rá egy újabb vagy bajnokit vagy EL meccset.A játékosaim hulla fáradtak,ezért két csapatot kell építeni,mert ha gyenge játekosok vannak csak a kezdőn kívül akkor azért egy Bristollal a PL-ben egy City ellen world classon kicsit kellemetlen.
6.
manderel
#3: Voltak hírek arról hogy frissül a karrier mód is. Persze hogy csak a menedzser, vagy a játékos karrier is, azt nem tudom.
5.
hajbel
#3: Nekem ezek nem szempontok (stadion, szurkolói hang, licensz), mivel idén PC-n veszem meg, ezek mind moddolhatók, PS-en már megjelenés napján kész lesz az option file, köszönhetően annak, hogy a teljes edit menüt belerakták a demoba.
4.
SLi
#2: karácsonykor mindig meg lehet venni egy 10-esért, a novemberi patch-et meg amúgy is meg kell várni általában hogy frissítsék a statokat
3.
Beniciodeltoro
Játékmenetben sokkal realisztikusabb a PES, ezt a vak is látja, megnézek a fifából két meccset és már unom, pedig a hangulata köröket ver a PES-re köszönhetően a rengeteg stadionnak és szurkolói hangoknak, össze liga liszensz stb.
Csak az a fránya játékmenet, az nem lesz olyan sose a fifáé mint amit a PES produkál.
Új animációkon, gólörömökön nem sokat melóztak, mert egy újat se láttam, jönnek ezzel a fifa streettel, pff, játékos karrier módhoz hozzá se nyúltak tuti, mert akkor már mondták volna.
Idén csak a PES-t veszem.
2.
Zanetti
Eléggé arcade a játékmenet, de azért el lehet vele szórakozni. Közel 20 ezret biztos nem ér a játék.
1.
hajbel
A pálya ördögei ehhez képest reális. Nekifutásból rácsúszik a real játékosa a támadóra, aki még a felszálló félben lévő labdát leveszi, de úgy, hogy a lábához ragad. Mi ez a védekezés. A real játékosoknállnak, mint f*sz a lakodalomban. Ezt az idióta taktikus védekezést látom, sikerült még két fokkal alulmúlni. Lehetetlen testhelyzetből tűpontos passzok, 0-ról 36 km/h-ra a másodperc töredék része alatt gyorsuló játékosok. Ami tetszett: Jobbak az animációk, a scoreboardok, hirdetőtáblák továbbra is jók, a szurkolói hangokkal együtt. Az arcok és az animációk sehol sincsenek a pes 2020-hoz képest. Amit nem lehet moddolni a PES-ben, az a koreók és a transzparensek, valamint a zászlók. Érdekesek a játékmódok, 1-2x elllennék velük. Tetszett még továbbá, ahogy a kapus kiütötte a 11-est maga elé, majd rávetődött, ez realisztikusan hatott.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...