Battlefield V - mégsem érkezik az 5v5-játékmód

  • Írta: szlav
  • 2019. augusztus 23.
  • Hír
A DICE már jó ideje belengette a Battlefield V kisebb csapatos, 5v5 felállású kompetitív játékmódját, de úgy tűnik, hogy ezek a tervek mégsem valósulnak meg. A fejlesztőcsapat a hibajavítást és más játékmódokat helyez fókuszba.

A DICE a Battlefield V-tel igyekezett nyitni a versenyszerű játék irányába, de úgy tűnik, hogy vannak olyan elemek, amelyek nagyobb figyelmet igényelnek; hiszen ha egy shooter (vagy bármely más játék) elveszíti a széleskörű közönségét, akkor ott valószínűleg nem indul virágzásnak a kompetitív szcéna sem. Erre a konklúzióra jutott Ryan McArthur, a játék vezető producere is, aki a legfrissebb levelében elmagyarázta, hogy miért ejtették a korábban megígért 5v5-ös játékmódot.

"Nehéz volt eljutni ahhoz a döntéshez, hogy végül ne készítsük el az 5v5-módot" - írta McArthur. "De az igazság az, hogy fontosabb, hogy a hibajavításra koncentráljunk, illetve hogy elérjük a tartalmi frissítések kitűzött céljait. -- Ettől függetlenül továbbra is dolgozunk azon, hogy kiépítsünk egy kompetitív színteret a játékon belül. Tudjuk jól, hogy a közösségen belül él a kompetitív színtér, így tehát fontosnak tartjuk, hogy kiépítsünk mindent, ami támogatja ezt a kezdeményezést. -- Ez az irányváltás elősegíti majd azt, hogy újabb és újabb tartalmi frissítésekkel bővíthessük a játékot, illetve hogy friss élményt kínáljunk a már meglévő játékmódokon belül."

12.
TheFlash
#8: mikor fogják már fel vajon az emberek, hogy ez nem a te kielégítésedről szól, hanem a pénzről... Ha akarnának tudnának olyan játékot csinálni hogy mindenki év játékának szavazná meg az összes címüket, de nem ez a cél. Nem véletlen próbálkoznak mindig mindennel, és ha nem jön be megpróbálják ugyan azt másképp. És itt akkora pénzekről van szó amit a te és az összes lemenő-felmenő családtagod együttesen nem kerestek meg soha és nem is fogtok.

#10: Valóban úgy 40 óráig tök jó az egész, de utána már semmi újdonság nincs, láttál mindent és rohadt unalmas az egész :D
11.
logic5
#10: A BF3-mal egyetértek, a többivel nem...
8.
sanada
#4: Ha az egész fejlesztőcsapat dolgozik rajta, az még cinkesebb. :D

Ezt a 2 vh-s címet szörnyen elhanyagolták tartalmi szinten, ami a BF4 után érthetetlen, amiben annyi tartalom volt, mint a tenger. Sokszor ugyan azt a csontot rágjuk le minden új rész megjelenésénél, alap dolgok hiányoznak...

Érthetetlen, gondolom a vezetőségben nem a tehetség dönt, hanem hogy ki-kinek a családtagja/rokona, mert amúgy a programozók ügyesek, az engine jó, a hangok/hangulat megint megvan. Érthetetlen, hogy mi lett a DICE-al. Kicsivel több időt kéne adni fejlesztésre, mert azért is van ennyi bug.

#6: Én 15 kárót buktam vele, úgy hogy a megjelenést követő héten már akcióban volt 10-11 ezerért. Szerintem ne adj érte pénzt. Én május 11 után a héten tértem vissza, de semmi biztató fejlődés, van 2 új pálya, ami egy nagy retkes sniper paradicsom, most majd jön egy új sniper fegyver, ami 1 shot/1 kill, szóval taps!
7.
ollie92
#6: Ne adj érte ki pénzt, próbáld ki EA acces alatt. Az elég, hogy elmenjen a kedved...
6.
Sandic1994
Amúgy a hegesztések után végül milyen lett a játék? Gondolkodom rajta, hogy rászánjak 8 kilót a PS4-es standard dobozosra. A Standarban amúgy benne vannak a később hozzárakott multis mapok is?
5.
ollie92
#3: Redditen volt valamelyik nap, hogy a BFV bukása után, a napi BF1 PC peak 12k volt !
4.
ollie92
#2: Nope ! A fogyatékos svéd banda NEM dolgozik új IP-n. Csak a battlefront 2 és BFV live servicet egyengetik lassan.

2020 jön a BC3, de azt már most 2 éve hegeszti a DICE LA. Battlefront III még nincs új hír, de valószínű, hogy kihozzák nextgenre....
3.
strike19
Én most vettem originen a Battlefield 1-et.
Az a tapasztalatom ,hogy nagyon jó játék ,de a DLC módokkal már a kutya se játszik.
Pedig akarnék menni egy kört azokon a pályákon és módokkal is.
2019 Agusztus 1. PC 8271 játékos
2018 Agusztus 1 PC 23817 játékos
Battlefiel V megjelenésével 20 000 játékos tűnt el.
2.
sanada
Lefordítom nektek:

- Már minden erőnkkel a jövőre megjelenő BF6/BC3-on dolgozunk. Ezért ezen a játékon már csak 3 lelkes junior fejlesztőnk dolgozik kisebb/nagyobb sikerrel. Sajnos mostanában még közbejött a sok szabadságolás is, ezért a fiúk kicsit megtorpantak. Tudjuk, hogy megígértük, ugyan úgy, ahogyan a sérült társunk vonszolását, de sajnos ez már nem fog összejönni. Plusz nézzétek már meg, alig játszik már valaki a játékkal. Viszont ígérjük, hogy a jövőre megjelenő részben már ott lesz a sebesült katona vonszolása és az 5v5 mód is, lesz legalább kezdésnek vagy 7 pálya, plusz majd hozzáadunk még néhányat talán. További jó játékot kívánunk!
1.
logic5
Na ez most szíven ütött. Nagyon vártam...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...