Battlefield V - mégsem érkezik az 5v5-játékmód

  • Írta: szlav
  • 2019. augusztus 23.
  • Hír
Link másolása
A DICE már jó ideje belengette a Battlefield V kisebb csapatos, 5v5 felállású kompetitív játékmódját, de úgy tűnik, hogy ezek a tervek mégsem valósulnak meg. A fejlesztőcsapat a hibajavítást és más játékmódokat helyez fókuszba.

A DICE a Battlefield V-tel igyekezett nyitni a versenyszerű játék irányába, de úgy tűnik, hogy vannak olyan elemek, amelyek nagyobb figyelmet igényelnek; hiszen ha egy shooter (vagy bármely más játék) elveszíti a széleskörű közönségét, akkor ott valószínűleg nem indul virágzásnak a kompetitív szcéna sem. Erre a konklúzióra jutott Ryan McArthur, a játék vezető producere is, aki a legfrissebb levelében elmagyarázta, hogy miért ejtették a korábban megígért 5v5-ös játékmódot.

"Nehéz volt eljutni ahhoz a döntéshez, hogy végül ne készítsük el az 5v5-módot" - írta McArthur. "De az igazság az, hogy fontosabb, hogy a hibajavításra koncentráljunk, illetve hogy elérjük a tartalmi frissítések kitűzött céljait. -- Ettől függetlenül továbbra is dolgozunk azon, hogy kiépítsünk egy kompetitív színteret a játékon belül. Tudjuk jól, hogy a közösségen belül él a kompetitív színtér, így tehát fontosnak tartjuk, hogy kiépítsünk mindent, ami támogatja ezt a kezdeményezést. -- Ez az irányváltás elősegíti majd azt, hogy újabb és újabb tartalmi frissítésekkel bővíthessük a játékot, illetve hogy friss élményt kínáljunk a már meglévő játékmódokon belül."

11.
11.
logic5
#10: A BF3-mal egyetértek, a többivel nem...
10.
10.
ollie92
#9: Van benne cirka 50 órám, az előzőekben min 300. Ez egy félkész PC mocsok, csak azok védhetik szerintem akik a BF1 után csatlakoztak és a gunplay (ami idáig legjobb) bent tartja őket. De a skinek, fejlődési rendszer, pályatervezés, rajt utáni tartalom egy ócska, indie szint.
Milyen egy jó multis játék ? Battlefield 3
9.
9.
#7: Hehe, játszottál vele egyáltalán egy percet is?

Én 40 órát tettem bele a multiba, sose játszottam semmilyen multis játékot korábban, nem is szeretem, most kíváncsiságból néztem bele, és ottragadtam. Nem tudom, milyennek kéne lennie egy "jó" multis játéknak, ha nem ilyennek, majd megmondja itt a sok önjelélt videojáték-esztéta.
8.
8.
sanada
#4: Ha az egész fejlesztőcsapat dolgozik rajta, az még cinkesebb. :D

Ezt a 2 vh-s címet szörnyen elhanyagolták tartalmi szinten, ami a BF4 után érthetetlen, amiben annyi tartalom volt, mint a tenger. Sokszor ugyan azt a csontot rágjuk le minden új rész megjelenésénél, alap dolgok hiányoznak...

Érthetetlen, gondolom a vezetőségben nem a tehetség dönt, hanem hogy ki-kinek a családtagja/rokona, mert amúgy a programozók ügyesek, az engine jó, a hangok/hangulat megint megvan. Érthetetlen, hogy mi lett a DICE-al. Kicsivel több időt kéne adni fejlesztésre, mert azért is van ennyi bug.

#6: Én 15 kárót buktam vele, úgy hogy a megjelenést követő héten már akcióban volt 10-11 ezerért. Szerintem ne adj érte pénzt. Én május 11 után a héten tértem vissza, de semmi biztató fejlődés, van 2 új pálya, ami egy nagy retkes sniper paradicsom, most majd jön egy új sniper fegyver, ami 1 shot/1 kill, szóval taps!
7.
7.
ollie92
#6: Ne adj érte ki pénzt, próbáld ki EA acces alatt. Az elég, hogy elmenjen a kedved...
6.
6.
Sandic1994
Amúgy a hegesztések után végül milyen lett a játék? Gondolkodom rajta, hogy rászánjak 8 kilót a PS4-es standard dobozosra. A Standarban amúgy benne vannak a később hozzárakott multis mapok is?
5.
5.
ollie92
#3: Redditen volt valamelyik nap, hogy a BFV bukása után, a napi BF1 PC peak 12k volt !
4.
4.
ollie92
#2: Nope ! A fogyatékos svéd banda NEM dolgozik új IP-n. Csak a battlefront 2 és BFV live servicet egyengetik lassan.

2020 jön a BC3, de azt már most 2 éve hegeszti a DICE LA. Battlefront III még nincs új hír, de valószínű, hogy kihozzák nextgenre....
3.
3.
strike19
Én most vettem originen a Battlefield 1-et.
Az a tapasztalatom ,hogy nagyon jó játék ,de a DLC módokkal már a kutya se játszik.
Pedig akarnék menni egy kört azokon a pályákon és módokkal is.
2019 Agusztus 1. PC 8271 játékos
2018 Agusztus 1 PC 23817 játékos
Battlefiel V megjelenésével 20 000 játékos tűnt el.
2.
2.
sanada
Lefordítom nektek:

- Már minden erőnkkel a jövőre megjelenő BF6/BC3-on dolgozunk. Ezért ezen a játékon már csak 3 lelkes junior fejlesztőnk dolgozik kisebb/nagyobb sikerrel. Sajnos mostanában még közbejött a sok szabadságolás is, ezért a fiúk kicsit megtorpantak. Tudjuk, hogy megígértük, ugyan úgy, ahogyan a sérült társunk vonszolását, de sajnos ez már nem fog összejönni. Plusz nézzétek már meg, alig játszik már valaki a játékkal. Viszont ígérjük, hogy a jövőre megjelenő részben már ott lesz a sebesült katona vonszolása és az 5v5 mód is, lesz legalább kezdésnek vagy 7 pálya, plusz majd hozzáadunk még néhányat talán. További jó játékot kívánunk!
1.
1.
logic5
Na ez most szíven ütött. Nagyon vártam...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...