Két indie gyöngyszemmel készül az Epic Store

  • Írta: szlav
  • 2019. augusztus 23.
  • Akció
Link másolása
Már tölthető a Fez, az Epic Games Store eheti ingyenes játéka, ezzel párhuzamban pedig megtudtuk azt is, hogy miket vághatunk zsebre a jövő héten. Készüljetek, mert két egészen briliáns független játék ütheti a markotokat!

Ha eddig még nem tettétek meg, akkor nézzetek fel az Epic Games Store felületére, hiszen már elérhető az eheti ingyenes játék, a Fez! Egészen augusztus 29-ig lesz időtök bezsebelni a platformert, utána viszont élesedik a következő akció; ismét két játékot vágnak hozzánk díjmentesen, szájhúzásra pedig biztos, hogy nem lesz okunk.

A két játék ugyanis nem más, mint az Inside, illetve a Celeste - független fejlesztésű többszörösen díjnyertes címek. A Playdead csapata a Limbo után 2016-ban egy újabb, szörnyen sötét hangulatú oldalnézetes platformerrel vette le a kritikusokat és a játékosokat a lábukról, ha tehát eddig kimaradt volna, akkor feltétlenül adjatok neki egy esélyt!

A Celeste egy újabb, egész konkrétan tavalyi alkotás, amely a varázslatos pixelgrafikájával, nagyszerű játékmenetével és lebilincselő hangulatával a 2018-as The Game Awards év játéka díjára is jelölést kapott, s habár a trófeát a God of War vitte, a független játékok kategóriájában a Celeste mégis elsöprő győzelmet aratott.

3.
3.
Perseus84
#2: Banhatod h kihagytad. Hatalmas gém!
2.
2.
DeKor
A Limbo után megfogadtam, hogy csak akkor fogok az Inside-dal játszani, ha ingyen lesz. Úgyhogy most hajlandó vagyok ránézni. :D
1.
1.
joshfeed
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...