Uncharted-film - ez a rendező is lelépett

  • Írta: szlav
  • 2019. augusztus 23.
  • Cooltúra
Link másolása
Már összesen öt különböző rendező hagyta magára az Uncharted mozis feldolgozását, így akár már temethetnénk is a filmet, de a borús kilátások ellenére érkezett egy pozitív hír is.

Mára gyakorlatilag internetes mémmé vált az Uncharted-film hányattatott sorsa. A projekt körüli buktatókat már megszámolni is nehéz, most pedig egy újabb rendező hagyta magára a produkciót. Az év elején érkezett a hír, miszerint Dan Trachtenberg ülhet majd a rendezői székben, a kilátások pedig olyan pozitívak voltak, hogy néhány hónapja még a 2020 év végi megjelenési dátumot is beígérték, de a Deadline információi szerint most Trachtenberg is kereket oldott - ezzel ő lett az ötödik direktor, aki más vizekre evezett.

Újra rezeg tehát a léc, de szerencsére még nagyon korai lenne eltemetni a filmet. A Deadline riportja ugyanis megemlítette azt is, hogy ezzel az adaptáció hivatalosan is beszállt a Sony PlayStation Productions esernyője alá. Ez ugyebár az a frissen megalapított stúdió, amely kifejezetten a videojátékok filmes, illetve tévésorozatos feldolgozásaival foglalkozik majd - az Uncharted-film lehet a legelső üdvöskéjük.

1.
1.
robertvetro
Persze, h lelépett. Játéknak tökéletes. Maradjon is az.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...