2020-ban jön az Uncharted-film

  • Írta: sirdani
  • 2019. június 7.
  • Cooltúra
A Sony a mai napon hivatalosan is bejelentette a régóta várt Uncharted-film premierjének a dátumát. A rajongók még jó ideig várhatnak, Dan Trachtenberg alkotását csak jövő decembertől láthatjuk majd a mozikban.

A meglehetősen hányatott sorsú Uncharted-filmet a Sony már 2014 óta folyamatosan ígérgeti, ám a rengeteg halasztás és a még annál is több rendezőváltás után végre úgy néz ki, hogy révbe ért a projekt.

Olyannyira, hogy már konkrét, hivatalos megjelenési dátumot is kaptunk, mely szerint 2020. december 18-án lesz esedékes a premier. Ahogy azt a The Hollywood Reporter megjegyzi, az pont ugyanerre a napra várható Steven Spielberg hatalmas költségvetéssel érkező West Side Story-újragondolása is, szóval az Uncharted egyből a mély vízben landol majd.

A film legutóbbi, egyelőre véglegesnek tűnő változatával kapcsolatban annyit már biztosan tudni lehet, hogy a főszerepet, vagyis Nathan Drake karakterét a Spider-Manből már jól ismert Tom Holland alakítja majd. A történet viszont nem a Naughty Dog által fejlesztett játékokat követi, hanem egyfajta előzményként Drake fiatalkori kalandjára fókuszál, mely során a kincsvadász mentor, Sully is komoly szerepet kap.

Azoknak pedig, akik úgy érzik, hogy aligha bírják ki még több mint másfél évig Uncharted-film nélkül, az alábbi cikkünkhöz érdemes ellátogatniuk, ahol megtekinthetik a Nathan Fillion szereplésével készült negyedórás rajongói alkotást.

27.
Macifasz
#26: Az OW Zoli még mindig az, és ő már sohasem fog megváltozni. De ahogy Ps fanboy is írta, azt a tesztet hála az égnek nem ő csinálta, így nyugodtan megnézheted.
26.
Nyarlako
#25: Azt inkább nem mert utálom öket. Amit anno láttam az borzalom cringe volt, és beképzelt casual majmok az jött le a tesztjeikböl.
De neked elhiszem.
25.
Ps fanboy
#24: Egyértelműen jobb. Nézd meg az Otherworld kritikáját róla, szinte minden szó igaz, amit a tesztelő elmond. Ja és nem Zoly tesztelte, hanem Shirin.
24.
Nyarlako
#23: Mivel olcsó már valamikor ha éppen nem nagyon van mást tolni megveszem majd ha azt mondod jobb. Annyit csak megér.
23.
Ps fanboy
#22: Ja, ha a trilógia részeiről beszéltél akkor azzal részben egyetértek. Én a 4 rész után vettem meg a Drake kollekciót, és mind a három részben vannak olyan pillanatok mikor ömlenek az ellenfelek, tényleg néha szabályosan frusztrált engem is egy-egy rész. És rendezés sem olyan profi vagy átgondolt, mint a négyben. De ezzel együtt szerintem baromira élvezhető mind a három rész, a negyedik rész meg egyenesen zseniális, ahogy a Lost Legacy is főleg a végén a vonatos rész. Hidd el a negyedik résznél és a Lost Legacy nál kiküszöbölték az ilyen olcsó megoldásokat, és csak ott vetik be ahol értelme is van és tényleg tud dobni a játékon. Ez többnyire helyszín függő, mivel ugye bekerült a grappling hook, amivel sokkal gyorsabb, akrobatikusabb mozgásra vagy képes és ezzel maguk a harcok is egy új dimenziót kaptak, de ha láttál belőle videókat akkor tudod miről beszélek. Egyébként csodálom, hogy van ember akinek van Ps4-e, játszott a régi részekkel, és a negyedik részt kihagyta. Pedig a legjobb rész és szerintem a generáció legszebb játéka, tudom téged a grafika nem érdekel, de ezt mond majd akkor, mikor megérkezel Liberáliába. Én a helyedben nem hagynám ki, főleg manapság már 3-4 ezerért is meg lehet venni a negyedik részt.
22.
Nyarlako
#21: Cutscenekben olyan hallgatózások hogy csak a vak nem vette volna észre öket, bossok terén a nem páncélozott katonákra henm pl a vonaton az a szar akin csak egy trikó van, és golyóálló mert biztos olyan izmos. Löheted akármennyit mert pár közelahrci rész kell leszedni. De említhetném az elsö Uncharted bossát is mint agyonscriptelt, végtelenül unalmas és irritáló megoldást.
Nekem meg annak hogy ötpercente százan jönnek erösen idöhúzás és filler szaga volt, és mellé sajnos nem éppen kiemelkedö mint cover shooter hogy élvezetes legyen. Csaka trilógiáról tudok nyilatkozni, a 4et nem vettem meg.
21.
Ps fanboy
#17: Bakik a cutscenekben, hol? Mondjál példát mert a kb 3-4 óra átvezető teljes egésze nincs a szemem előtt, de szerintem másnak sem, de nehéz elképzelni főleg egy Naughty Dog játékban ahol erre különösen odafigyelnek. A bossfightok alatt a páncélozott katonákra gondolsz? Mert azok nem voltak bossfightok csak combosabb ellenfelek, de őket sem hívnám gagyinak, csak próbáld ki nehéz fokozaton a játékot, és amikor meglátsz egy olyat kb magad alá csinálsz. Az egyetlen bossfight Rafe volt, de vele meg teljessen máshogy kell leszámolni, mint amire az ember számított volna, helyette inkább ötletessen, és nem is olyan könnyű az a rész. Az végtelennek tűnő ellenséges hordák pedig nagyon is végessek voltak csak soknak tűnt bizonyos helyzetekben. De mondj egy hasonló stílusú játékot, ahol nincsenek ilyen pillanatok, a Gears of War, Dead Space, Spec Ops, de igazából kár sorolnom mert napestig sorolható lenne. Mindegyikben vannak ilyen részek, hogy megizasszák a játékost, de ez miért baj? Az Uncharted4 ben volt kb három ilyen rész, az olasz pálya vége, New Devonban a nagy épület halljában, meg játék utolsó szakasza, ez szerintem még bőven válalható.
17.
Nyarlako
#16: Nem teljesen mert volt pár akkora ordító baki cutscenekben is hogy egy amatör rendezö képéröl is lesült volna a bör, meg a borzalmas gagyi bossharcok, végtelenül özönlö ellenséges hordák és a többi.
16.
RangerFox
#13: A kategóriából mindent kihozott, amit csak lehetett.
15.
Neo1989
#4: Gondolom annyi köze lesz a játékhoz mint pl a Doom-nak.
14.
frankdelgado
Teljesen jo szereplőt találtak. Nathan Drake is egy csicskagyász. A golden abyss-t végignyavajogta. Többet nem is kérek belőle.
13.
Nyarlako
#12: Az UC sztorija amúgy is teljesen ponyva, B-kategóriás kalandfilm matéria.
12.
RangerFox
#4: Az a baj, hogy az UC játékok fényében nem egy átlagos popcorn mozira vártunk volna. Ez annak fényében is elkeseírő, hogy a TR film frankón bemutatta, hogy ami a játékban jól néz ki és működik, az nem feltétlen mutat jól filmvásznon. Tom Holland pedig jelenleg még semmit nem tett le, ami a színészi kvalitását bizonyítaná.
11.
NemecsekErno
Legalább Tomb Raider-i "mélységeket" várok el tőle, meg tartok a kb. ugyanolyan minőségtől.
Vikader sem volt képes kihozni semmit abból a filmből, ez a Tom Holland meg egyenesen idegesitő még a Spiderman szerepében is.
10.
Őrnagy
#9: Csak, ha akarják
:)
9.
Nyarlako
#8: Unchartedben meg popcornmoziban mélység?
8.
Őrnagy
Én támogatom. Legyen!
Kerüljön minimum 250 millióba. Legyen izgalmas, szórakoztató, legyen mondanovalója, mélysége, stb.
Csinálják nyugodtan, ha akarják, én nem állok az útjukba : D
2.
DeKor
Rossz előjel követ rossz előjelet ezzel a filmmel kapcsolatban. Továbbá elég nehéz elképzelni, miben lehet egy film több, mint a játékok. Azok végeredményben kiváló kalandfilmek voltak, annyival viszont mégis túltettek azon, hogy interaktívak voltak. Szóval ha van olyan játék, amiből felesleges filmet készíteni, az az Uncharted.
1.
Zelgadis187
Semmi reményt nem fűzök hozzá hogy ebből lesz valami érdemleges.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...