GC 2019: Traileren a Mudrunner folytatása

  • Írta: fojesz
  • 2019. augusztus 25.
  • Videó
A legkeményebb havas tájakra készülnek kivezényelni bennünket a Saber Interactive srácai, még szerencse, hogy adnak alánk néhány olyan gépszörnyeteget, amelyik biztosan megbirkózik a feladattal. Traileren a Snowrunner.

A Mudrunner (leánykori nevén Spintires) egy off-road szimulátor volt, ez a kifejezés azonban nem írja le jól, hogy milyen élmény várt rád a játékban: itt a lehető legmocskosabb sártengeren kellett áthajtanod, méghozzá olyan gépszörnyetegekkel, amelyeket nem gyakran irányíthattunk videojátékban.

A Mudrunner 2-ként bemutatkozott Snowrunner hasonló élményt ígér, csak éppen kegyetlen havas tájakkal. A játék tizenöt sandbox pályát vonultat fel, ezek némelyike pedig négyszer akkora, mint amekkorák a Mudrunner pályái voltak. Itt kapjuk a nyakunkba azt a nemes feladatot, hogy a rakományunkat eljuttassuk A-ból B-be - havazás ide vagy oda, a trailer alapján meg fogunk izzadni.

A megjelenés PC-n (azon belül az Epic Games Store-ban), PS4-en és Xbox One-on várható 2020-ban.

13.
Oldman
Őrnagy!
Maradok a zöldhàlyognàl. :/
12.
Őrnagy
#11: Próbálj színes fóliát ragasztani a képernyőre ;)
11.
Oldman
Akkor ùjra megsasolom, lehet figyelmetlen voltam pàr hete.
10.
shatterhand
#9: storen az amerikai járművekkel kibővitett is kb 3ezer
simán megér annyit
9.
Darksiders84
#7: Megjelenéskor nézegettem. Oldman mostmár tényleg van 5 ezerért is Ps4re jófogán.
8.
Oldman
6+7!
Egyszer benevezek rà, de mikor megnèzek pàr videòt, a làtvànytòl mindig elmegy a kedvem tőle, pedig egy minősègi off-roaddal ellennèk sok-sok hònapig.
Nèzegettem a màsodik rèsz lemezes jàtèk àrait a neten, ès nem fillèrekèrt àruljàk sajna, 9-10-ezerèrt adjàk akciòban, de raktàron a legtöbb helyen nincsen, nem is tudjàk beszerezni! Hasznàltan nem is talàltam. 10-rugòt ebben a minősègben nekem nem èr. Megvàrom az ùj verziòt, de ha 5-6-ezerèrt megkapom az előző verziòt azèrt kipròbàlom.
7.
shatterhand
#6: Eladni? Fillérekért szórják konzolon is. Annyit simán megér.
6.
Darksiders84
#4: +1 szintén terveztem megvenni és a leírták miatt + hogy nem tudom majd eladni ezekért még sem pedig kipróbálnám érdekelne.
5.
GAMEROD
Csinálhatnának a Félelem bére c. film alapján is egy ilyen játékot. Abban robbanó nitroglicerint szállítottak ilyen fasza utakon, legalább lenne benne egy kis izgalom is, főleg multiban.
4.
Oldman
Terveztem megvàsàrolni anno az előző rèszeket mert nagyon bejön rèszemre a sàrdagasztàs, a körülmènyes vezetèsi technika.
Ami miatt nem vettem meg az amiatt volt, mert a kèpi minősèg nem èrte rl az ingerküszöbömet. A szìntelen fakò tàj, az àllandòsult homàly, a növènyzet kidolgozatlansàga mind-mind elvette a kedvemet a jàtèktòl. A kamerakezelès is megèrt egy misèt...Pedig az ötlet remek, a kocsik èlethűek, a fizika szintèn, a hangok is rendben vannak.
Kìvàncsi vagyok, hogy minősègibb jàtèkot hoznak e össze a kèszìtők az ùjabb verziòval, ha igen, azonnal benevezek rà. Igaz a havas tàj megint kètsègeket èbreszt bennem.
3.
shatterhand
Kedvencem konzolon. Ha nincs más mindig előveszem. Folytatást varom.
2.
Aanash
Bejött a Mudrunner leszámítva a végtelen szürkeséget.
Ez a havas tájakon való szállítás igen tetszetős.
1.
joshfeed
Zsííííír ! Nagyon várós ! A Mudrunner is jó lett a Spintires hanyatlás után, de közbe a Spintires is elkezdte újra kapni a frissítéseket úgyhogy érdemes rá visszakacsintani mert feléledni látszik :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...