Age of Empires IV - novemberben végre láthatjuk?

  • Írta: fojesz
  • 2019. augusztus 25.
  • Teaser
Link másolása
A várakozásokkal ellentétben a Gamescomon sem mutatták be az Age of Empires negyedik részét, a Microsoft továbbra is teasermódban beszél a játékról. Most a novemberi X019-ben lehet bízni.

Szomorú, de a Relic fejlesztette Age of Empires IV-ről azóta nem hallottunk semmit, hogy a két évvel ezelőtti Gamescomon bejelentették a játékot. A Microsoft Xbox-részlegét vezető Phil Spencer azt ígérte az idei E3-on, hogy az idei év folyamán végre láthatjuk a várva-várt folytatást, és bár az évforduló (no meg a korábbi teaserek) alapján sokan reménykedtek abban, hogy a Gamescomon tiszteletét teszi a cím, erre nem került sor.

A két évvel ezelőtti előzetes, amellyel bejelentették a várva-várt folytatást.

Nos, a jó hír az, hogy nagyon úgy néz ki, Spencer betartja az ígéretét, és valóban bemutatják a játékot idén, az is igaz viszont, hogy alaposan kicentizik majd a dolgot a Microsoftnál. Aaron Greenberg, az Xbox első számú marketingese a német GameStarnak célozgatott rá egy gamescomos stream során, hogy a novemberi X019-en ott lehet az Age of Empires negyedik része is.

Mint mondta, sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudja a dolgot, de azt javasolja a játékosoknak, hogy kövessék figyelemmel az eseményt, amely történetesen épp úgy november 14-én rajtol el, mint az Age of Empires II: Definitive Edition. Ha ez nem lenne elég, Greenberg még látványosan bele is kacsintott a kamerába.

Az X019 a Microsoft saját rendezésű közösségi eseménye, amelyet Londonban tartanak majd. Greenberg szerint az Inside Xbox történetének legnagyobb showjával készülnek a rendezvényre, bízzunk benne, hogy valóban kapunk egy kis Age of Empires IV-gameplayt is!

2.
2.
kastorhun
Ideje lenne mutatni belőle valamit, de nagyon félek attól hogy végül elszúrja a Relic, az utolsó játékait nem sikerültek a legjobbra.
1.
1.
davidragon
Nagyon várom! Nem is tudom jött-e ki igazán jó hasonló stílusú történelmi rts az utóbbi években.. (Aki tud valamit ne habozzon megosztani)
Az pedig, hogy a Relic csinálja külön öröm, a Company of Heroes sorozat is óriási kedvenc!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...