Age of Empires IV PC

A Relic Entertainment közreműködésével készült el az Age of Empires IV.

GC 2023: Shadow dropolták Xboxra az Age of Empires IV-et

Hoppá, micsoda meglepetés! Már egy ideje vártuk az Age of Empires IV konzolos átiratát, a Microsoft pedig gondolt egyet, és se szó, se beszéd ki is adta az Xbox Game Passzel is elérhető Anniversary Editiont.

Age of Empires IV - holnap érkezik egy nagy frissítés

Az Age of Empires IV sokkal varázslatosabb játék lesz a holnap érkező, Enchanted Grove című frissítéssel.

Konzolokra tart az Age of Empires

A Microsoft az Age of Empires-sorozat huszonötödik szülinapja apropóján jelentette be, hogy a második és a negyedik rész elérhetővé válik Xbox-konzolokon is.

GC 2022: Futottak még az Opening Night Live műsorán

Véget ért a Gamescom nyitóeseménye, az Opening Night Live, a műsor pedig tömve volt bejelentésekkel és látnivalókkal. A fontosabb hírek után jöjjön egy összefoglaló a többi érdekességről!

GC 2022: Ezekre a játékokra számíthatunk a Microsoft gamescomos műsorában

A Microsoft sem hagyja ki az idei Gamescomot, most pedig arról is lerántotta a leplet, hogy milyen játékok kerülnek majd bemutatásra a műsoruk alatt.

Nagy bejelentésre készül a Relic Entertainment

Valami izgalmas készül a Relic Entertainment háza táján. A Company of Heroes 3 fejlesztői egy nagy leleplezést tábláztak be holnap estére.

Hamarosan Xboxra költözik az Age of Empires IV

Az Age of Empires IV Xbox Games Store-adatlapja valószínűleg idő előtt lebuktatta a konzolos változat érkezését. Az adatlapon olvasható információk ugyanis egyértelműen utalnak arra, hogy hamarosan Xboxra költözhet a játék.

Bemutatkozott az Age of Empires 4 első szezonja

Hivatalosan is bemutatkozott az Age of Empires 4 első szezonja, a Korok Fesztiválja, ami rengeteg újdonságot hoz majd magával. Lesznek szezonális eventek, de kapunk modszerkesztőt és rangsorolt mérkőzéseket is.

DICE Awards 2022: Az It Takes Two az év játéka

Az Academy of Interactive Arts & Sciences idén a huszonötödik alkalommal rendezte meg a DICE Awards díjátadóját, ahol ezúttal is felsorakoztak az elmúlt év legnagyszerűbb játékai. Lássuk a nyerteseket!

2021 legjobb játékai - szerintetek

A korábbi évekhez hasonlóan tavaly is megszavaztattuk vetelek az elmúlt tizenkét hónap legjobb játékait. Tizenöt kategóriában kerestük a legnépszerűbb címeket, lássuk, hogy mire jutottatok!