Age of Empires IV PC

A Relic Entertainment közreműködésével készült el az Age of Empires IV.
Típus:

2021 legjobb játékai - szerintetek

A korábbi évekhez hasonlóan tavaly is megszavaztattuk vetelek az elmúlt tizenkét hónap legjobb játékait. Tizenöt kategóriában kerestük a legnépszerűbb címeket, lássuk, hogy mire jutottatok!

Xboxra is megjelenhet az Age of Empires IV?

A jelek szerint nem sokáig marad PC-exkluzív az Age of Empires IV, legalábbis az Xbox Insider Hubban megjelent fájlok arra utalnak, hogy a Microsoft már nagyban teszteli a konzolos átiratot.

2021 legjobb játékai - szerintünk

Már javában tart az olvasói Év játéka-szavazásunk kiértékelése, ám mielőtt az eredményeket ismertetnénk, nézzük meg, hogy melyek voltak a Gamekapocs-szerkesztőség kedvencei a tavalyi év játékterméséből!

Felsorakoznak a Steam legkeresettebb játékai

A Steam is lezárta a tavalyi évet, és szokásához híven megosztotta velünk, hogy mely játékokat keresték a leginkább az üzletében 2021 folyamán. Valószínűleg nem árulunk el nagy titkot, hogy jó pár slágercím szerepel a listákon.

Távozott az Age of Empires IV dizájnigazgatója

Quinn Duffy több mint húsz év szakadatlan munka után elhagyta a Relic Entertainment csapatát. A stratégiairól híres stúdió oszlopos tagja olyan címeket vitt sikerre, mint a Company of Heroes vagy az Age of Empires IV.

TGA 2021: Az It Takes Two az év játéka

Ma hajnalban megtartotta éves rendezvényét Geoff Keighley, ami azon túl, hogy raklappal szállította a videojátékos bejelentéseket, természetesen az elmúlt év legjobb alkotásait is díjazta.

Íme, a The Game Awards idei jelöltjei

Ez az év sem telhet el anélkül, hogy a The Game Awardson Geoff Keighley kitüntesse a legjobbnak tartott játékokat és fejlesztőket. Az idei eredményhirdetés december 9-re esik, lássuk, kiknek szurkolhatunk!

Nagyot megy Steamen az Age of Empires IV

Hiába, a jó stratégiai játékoknak nehéz ellenállni, a Relic Entertainment pedig igazán odatette magát Age of Empires IV-gyel. A nagy múltra visszatekintő széria legújabb része Steamen is hatalmasat tarol.

Age of Empires IV teszt

A Microsoft a Relic csapatára bízta a világ talán legismertebb RTS-szériájának folytatását. Az eredmény? Minden idők legjobb Age of Empires-játéka, mely jókora csalódás lesz mindazok számára, akik valami újra számítottak.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Alaposan meghúzzák az október végét a kiadók és fejlesztők, egy sor izgalmas fejlesztés landol a boltokban a következő napokban! Szokásunkhoz híven most is összeszedtük a heti premierek listáját.