Age of Empires IV PC

A Relic Entertainment közreműködésével készült el az Age of Empires IV.

Nagy bejelentésre készül a Relic Entertainment

Valami izgalmas készül a Relic Entertainment háza táján. A Company of Heroes 3 fejlesztői egy nagy leleplezést tábláztak be holnap estére.

Hamarosan Xboxra költözik az Age of Empires IV

Az Age of Empires IV Xbox Games Store-adatlapja valószínűleg idő előtt lebuktatta a konzolos változat érkezését. Az adatlapon olvasható információk ugyanis egyértelműen utalnak arra, hogy hamarosan Xboxra költözhet a játék.

Bemutatkozott az Age of Empires 4 első szezonja

Hivatalosan is bemutatkozott az Age of Empires 4 első szezonja, a Korok Fesztiválja, ami rengeteg újdonságot hoz majd magával. Lesznek szezonális eventek, de kapunk modszerkesztőt és rangsorolt mérkőzéseket is.

DICE Awards 2022: Az It Takes Two az év játéka

Az Academy of Interactive Arts & Sciences idén a huszonötödik alkalommal rendezte meg a DICE Awards díjátadóját, ahol ezúttal is felsorakoztak az elmúlt év legnagyszerűbb játékai. Lássuk a nyerteseket!

2021 legjobb játékai - szerintetek

A korábbi évekhez hasonlóan tavaly is megszavaztattuk vetelek az elmúlt tizenkét hónap legjobb játékait. Tizenöt kategóriában kerestük a legnépszerűbb címeket, lássuk, hogy mire jutottatok!

Xboxra is megjelenhet az Age of Empires IV?

A jelek szerint nem sokáig marad PC-exkluzív az Age of Empires IV, legalábbis az Xbox Insider Hubban megjelent fájlok arra utalnak, hogy a Microsoft már nagyban teszteli a konzolos átiratot.

2021 legjobb játékai - szerintünk

Már javában tart az olvasói Év játéka-szavazásunk kiértékelése, ám mielőtt az eredményeket ismertetnénk, nézzük meg, hogy melyek voltak a Gamekapocs-szerkesztőség kedvencei a tavalyi év játékterméséből!

Felsorakoznak a Steam legkeresettebb játékai

A Steam is lezárta a tavalyi évet, és szokásához híven megosztotta velünk, hogy mely játékokat keresték a leginkább az üzletében 2021 folyamán. Valószínűleg nem árulunk el nagy titkot, hogy jó pár slágercím szerepel a listákon.

Távozott az Age of Empires IV dizájnigazgatója

Quinn Duffy több mint húsz év szakadatlan munka után elhagyta a Relic Entertainment csapatát. A stratégiairól híres stúdió oszlopos tagja olyan címeket vitt sikerre, mint a Company of Heroes vagy az Age of Empires IV.

TGA 2021: Az It Takes Two az év játéka

Ma hajnalban megtartotta éves rendezvényét Geoff Keighley, ami azon túl, hogy raklappal szállította a videojátékos bejelentéseket, természetesen az elmúlt év legjobb alkotásait is díjazta.