D23: Befutott a Black Widow első posztere

  • Írta: fojesz
  • 2019. augusztus 26.
  • Cooltúra
Habár még javában zajlanak a forgatási munkálatok, így a Black Widow stábja ki sem tudott látogatni a D23 Expóra, azért így sem kellett nélkülöznünk a Fekete Özvegyet. Egy posztert tudunk villantani ezúttal.

A D23 Expo apropóján készített Black Widow-posztert maga az alkotó, Andy Park tette közzé a Twitterén, és több érdekességet is felfedezhetünk rajta: Scarlett Johansson mellett Florence Pugh, Rachel Weisz és a Red Guardiant alakító David Harbour is felbukkan, sőt a háttérben a film főgonosza, Taskmaster is látható.

A kiállításon résztvevőknek egy kedvcsinálót is levetítettek a filmből, ez a beszámolók szerint javarészt ugyanaz volt, amit a Comic-Conon is láthatott a közönség. A videóban Taskmaster is szerepel, és bár nem nevezik nevén, a képességei azonnal elárulják őt: a gonosz első körben a pajzsával hárítja Natasha golyóit, majd egy közelharc során pontosan lemásolja a Fekete Özvegy mozdulatait.

A Black Widow 2020. május 1-jén kerül mozikba, a történet a harmadik Amerika Kapitány-film és a Bosszúállók: Végtelen háború eseményei között játszódik. Hősnőnk egy vadonatúj fehér szerkót is magára ölt majd.

Bónuszként a WandaVision címet viselő Disney+-sorozathoz is tudunk mutatni egy posztert. Habár az Elizabeth Olsen és Paul Bettany főszereplésével készülő szériát még nem kezdték el forgatni, a premiert 2021 tavaszára lőtte be a Disney.

Ahogy azt az alábbi festmény is sejteti, a WandaVision kifejezetten furcsa projekt lesz, Kevin Feige elmondása szerint félig klasszikus MCU-anyag, félig pedig sitcom. A találgatások szerint nem kizárt, hogy a történet tulajdonképpen Wanda agyszüleménye, egy alternatív valóság, amelyben még mindig együtt van Vízióval.

A sorozatban feltűnik majd a Marvel Kapitányban bemutatkozott Monica Rambeau is, az immár felnőtt karaktert Teyonah Parris alakítja. Mellette láthatjuk még a Thorból ismerős Darcy Lewist (Kat Denning) és A Hangya és a Darázs Jimmy Woo-ját (Randall Park) is.

6.
kopic
Akkor ez most Budapesten fog jatszodni? Rosszul emlékszem? Vagy csak megemlitik, hogy mi történt ott?
5.
hedzsooo
...Konkretan erre a rajzolt poszterre gondoltam egyebkent, hogy mutat is valahogy, ezzel nincsen gond: https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/91WgnhSHyzL._SL1500_.jpg Ez a Fekte Ozvegyes viszont igy ebben a formaban ratyi elegge
4.
hedzsooo
Nekem nincsen gondom a rajzolt plakatokkal, ld. legutobb: loganos plakat faxa lett de ez tenyleg nagyon gyenge, + hat az a kosztum is rajta valahogy sehogy sem mutat.

Persze tudom h manapsag ez a rend, kulonben a keszitok szexistak, ha 1 jelmez, kosztum mar kicsit is noies akar lenni... De lehet hogy csak elrajzoltak szegeny Scarlett arányait de nem kicsit, azért fest olyan bénán az a cucc rajta...
3.
user101
80-as évek 'zs' kategóriás akció-filmjeit idézi, másolt dvd-n :) Amúgy nem bw- feneke a szuper képessége? Akko' me' nem az van rajta? :(
2.
PaprikaJancsi
#1: Elég furák a Disney új plakátjai, a Star Wars és ez is ilyen rajzolt dizájnt követ.
1.
DeKor
Ez a plakát valami rossz vicc?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...