D23: Kedvcsinálón a Star Wars: Rise of Skywalker

  • Írta: szlav
  • 2019. augusztus 26.
  • Cooltúra
Link másolása
A D23-ról érkezett beszámolók igaznak bizonyultak, tényleg vadiúj felvételek érkeztek az idén decemberben érkező Star Wars-moziból. A spoilerekre érzékenyek vigyázzanak: nagy fordulatnak lehetünk szemtanúi.

Némi visszatekintés a múltba, majd irány egyenesen a jövő! A Disney a D23 expóján újabb képsorokkal csigázta fel a Star Wars-rajongókat. Nem eresztjük bő lére a beszámolót, hiszen a videó magáért beszél, de maradjunk annyiban, hogy az utolsó képsorok láttán nekünk is fennakadt a szemöldökünk.

A Star Wars: The Rise of Skywalker (Skywalker kora) december 19-én kerül a mozivászonra.

41.
41.
Onion
Erre a hulladék folytatásra is "kritikusok" megmondják: ez a legjobb "star wars" film valaha.
40.
40.
Aanash
#38: Azért ez egy kicsit túlzás.
Egyik része sem olyan nézhetetlen.
Ez a trilógia kicsit fura az igaz, de közel sem nézhetetlen.
38.
38.
zoli12i
A 8 annyira szar volt, hogy ezen már nem lehet segíteni sehogy sem...
37.
37.
Ooorky
#36: Annyira nem ismerem a dolgot (ezért kérdeztem), nekem a SW is csak egy filmszéria amiknek voltak jobb-rosszabb részei (ironikusan nekem az 1-3 jön be legjobban).
36.
36.
B-Shaggy
#34: Ez a "star wars figurák boltok polcain porosodnak" retorika már régóta kering az olyan csatornákon amik le akarják húzni pár kattintással azokat akiknek nem jönnek be az új filmek, a figuraeladások általánosságban történelmi mélyponton vannak, a webáruházak meg a fénykorukat élik, ahol inkább vásárolnak ilyesmiket (meg úgy kb majdnem mindent) az emberek.
Erre a nosztalgiás témára meg én nem tudok mit reagálni, elhiszem, hogy van aki így gondolja, de én lefogadom hogy ennek a csoportnak legalább a fele ugyanaz az ember aki arra panaszkodik hogy kevés hajó, helyszín és főleg idegen faj jelenik meg a régi filmekből mostanában.
35.
35.
Aanash
#33: Lehet én kicsit sem értek hozzá.
Ezeket olvastam, gondoltam leírom hátha.
34.
34.
Ooorky
#33: Megpróbálnak ráduplázni a nosztalgiára hátha bejön?

Úgy tudom a Hasbro is a retro figurák újrakiadásából szed össze valamennyi nyereséget, mert a jogdíjat ki kell fizetnie míg a szerződés tart, de az újak eladhatatlanok.
33.
33.
B-Shaggy
#32: A Snoke gyűrűje csak találgatás, mert nehezen kivehető. A bukott jedi az nem csak abból a beszélgetésből jött, hogy eddig kétszer szerepelt a kánonban ez a fajta kard, és mind a kétszer bukott jedinél volt? Mert én olyat láttam.
A csillagrombolók pedig valóban Birodalmi és nem Első Rend rombolók.
32.
32.
Aanash
#31: Meg azt is, hogy a bal kezén ott van Snoke gyűrűje, ami Palpatine tulajdona volt.
31.
31.
Aanash
Nemrég olvastam hogy a trailerben a csillagromboló flotta egyes osztályú hajókból áll.
Olyanok voltak a negyedik részben, a Soloban és a Zsivány egyesben.

Meg hogy az nem Rey a végén, hanem egy bukott jedi. A nevét is leírták csak negjegyezninse tudtam olyan volt.
30.
30.
B-Shaggy
#29: Battlefrontban is az volt a terv, hogy valahol maradjon egy rejtett Birodalmi flotta, TLJ regényben is van róla szó, hogy az utolsó éveiben valami sötétséget érzett a messzeségben és fel akarta azt kutatni, meg Rebelsben is tűntek el Birodalmi tisztek. Meg hát ugye Knights of Renről továbbra se tudjuk, hogy vannak, szerintem ők is ezekkel térnek vissza.
29.
29.
simi
#26: ha most az Aftermath trilógiáról beszélsz, abban Hux, Rae Sloane meg az első rend kezdeménye utazott el az ismeretlen régióba, a birodalmi flotta kb 95%-a pedig a Jakkunál elpuszult


27.
27.
Ooorky
#25: Az is benne lehet, de az előző SW-nél pont arról csináltak videót, hogy az IMDB ignorálta az 5 pont alatti szavazatokat az átlagszámításnál...
26.
26.
atesz89
#17: Ha kicsit utána olvasnál, tudnád hogy Palpatine elküldött egy flottát az ismeretlen régióba ha szarul sülnének el a dolgok vissza tudja őket hívni. Szóval mindvégig megvoltak,csak ők kb Palpatine parancsát követik, eddig nem vette elő őket most igen. Ha már ő is visszajön. Háttérből figyelte az eseményeket.
25.
25.
SLi
#19: a brigádolás ellen van ez egyébként
amúgy mikor én kezdtem ott 2006-ban is már úgy volt hogy az egy csillagos és a 10 csillagos szavazatok kevesebb súllyal számítanak, bele kellett nyúlni pl a Twilight filmek esetén is a hőbörgő kretének miatt
24.
24.
kirschakos
Wow! Ez nagyon király volt! Durván komoly előzetes, nagyon várom a filmet, már most látni, hogy hozni fogja amit kell. :) Érzem, hogy ez a rész jóvá teszi az előző kettő hibáit - hiába, hogy azokra épül. Moziban nézős lesz az már biztos!
23.
23.
kopic
Ncore letoltesben jó lesz.
22.
22.
B-Shaggy
#21: Oroszlánkirályt is azért néztem meg 1 hónappal később mert nyitás után 1 kivételével mindegyik kritika negatív volt.
21.
21.
B-Shaggy
#19: https://www.rottentomatoes.com/m/dumbo_2019
https://www.rottentomatoes.com/m/pirates_of_the_caribbean_dead_men_tell_no_tales
https://www.rottentomatoes.com/m/a_wrinkle_in_time_2018
https://www.rottentomatoes.com/m/the_nutcracker_and_the_four_realms
20.
20.
Aanash
#16: És tényleg.
Ugyanaz a szétnyitható dupla pengés kard, csak más a színe.
18.
18.
B-Shaggy
#14: Szvsz = szerény véleményem szerint. Bocsi, lusta voltam leírni :D
#17: azok a csillagrombolók Birodalmi rombolóknak tűnnek, nem Első Rendesnek, gondolom köze van Palpatinehoz.
A végén meg pont az a lényrg hogy minél természetellenesebben nézzen ki.
17.
17.
kastorhun
Kár hogy végül a szokásos kiismerhető véget kapja. De azért ahogy látom szuper fegyver talán még itt is lesz! Az a gigászi csillagromboló flotta meg olyan vicces, most komolyan, honnét vannak ennek az Első Rendnek ennyi pénze? Ha volt ennyi hajójuk akkor a napszopkodó ágyút miért nem védte semmi?
Rey azzal a piros fénykarddal kifejezetten gagyin festett, nem tudom mit tettek vele, de valami furcsa viaszbábú érzést keltette.

16.
16.
atesz89
Ez a kardtípus amit most behoztak a filmekbe már a rebelsben szerepelt a Jedi Templom őrei használtak ilyet csak sárgában.
14.
14.
Aanash
#13: Ki akart meghalni?
Bocsánat de erre nem emlékszem.
13.
13.
B-Shaggy
#12: Ebben a részben szerintem kicsit hozzátesznek az ő sztorijához. De hát egyébként hallottad, hogy mit gondolt Kylo Ren amikor megölte. A sötét oldal egyik legnagyobb gyengesége az, hogy mindig elbízzák magukat, ez vele is előfordult, és bele se gondolt, hogy mennyire kétértelmű, ami a srác fejében van.
De szvsz ő meg akart halni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...