Borderlands 3 - nem fogja megizzasztani a gépünket

  • Írta: Shifty
  • 2019. augusztus 28.
  • Gépigény
Link másolása
Nyakunkon az iskolakezdés, ami azt is jelenti, hogy a nyári pangás után ismét beindulnak a komolyabb játékmegjelenések. A következő hónap egyik nagyágyújának ígérkezik a Borderlands 3, aminek már a gépigényét is ismerjük.

A Borderlands 3 szeptember 13-tól lesz elérhető PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on. A PC-s kiadás egészen 2020 áprilisáig Epic Games Store-exkluzív lesz, csak utána lesz elérhető más digitális terjesztőknél is, mint például a Steamen.

10.
10.
Fata Morgana
#9: Az a parasztvakítás mikor ezt külön cikkben hozzák le egyes játékoknál.
Egyébként meg nem "nagyobb számokkal játszhatod végig újra" hanem a kigyúrt karakterrel ami kb. a "Makó és Jeruzsálem" koncepciója ahhoz képest amit írtál de mindegy.
9.
9.
Ooorky
#8: NG+ tipikus parasztvakítás, újrajátszhatod ugyanazt nagyobb számokkal a képernyőn...
Mondjuk van akinek ez is elég.
8.
8.
Fata Morgana
Nagyon várom a játékot, jó móka lesz mint az első kettő rész.
Elve benne van a NG+ nem úgy ahogy más játékoknál, ahol úgy próbálják beállítani ezt dolgot mintha valami, nagyon extra "ficsőr" lenne, nem ártana ha példát venni róluk ezen apróság tekintetében.
4.
4.
silkgoat
#2: Próbáld ki. Nekem jó lesz egy év múlva is kipróbálni. Nem sietek sehova. Le se szarom az epic store-t úgyhogy nagyon nem is utálhatom. Én sem értem a nagy utálatot. Mondjuk még él a gondolatszabadság, szóval ha valaki utálkozni akar, hát tegye. De miért baj, ha én csak majd akkor próbálom ki ha lesz Steam-re? Mi a bajod vele????? Nem tök mindegy neked mit csinálok én a saját életemben? Vagy úgy gondolod Te jobban tudod még nálam is, hogyan kellene élnem??? Bátor gondolat!!
:)
3.
3.
andrys3
#2: Ezaz, hogy az 2004 volt, és a steam volt az első ilyen. 2004-ben még az átlag magyar internet sebesség is lassú volt (már ahol ki volt építve). Manapság ha jönne egy szolgáltató és ugyan azt a szintet ajánlaná mint 15 évvel ezelőtt, kiröhögnék. Epic Store előtt már példa is van, hogy miket kéne implementálni, de persze a pénzt inkább az exkluzív címek szerzésére kell költeni, mert miért is próbálnának megoldani egy problémát, inkább pénzt b*sznak hozzá.
További probléma még a pár hónappal ezelőtti nagy felhasználónév és jelszó kiszivárgás amiért nemrég el is kenték végre az Epicet (bár van annyi pénzük, hogy szarnak bele). A cég effektíve a Tencent tulajdona, ami meg aztán a legnagyobb gennyzsák vállalat ami valaha kinőtte magát kínából, és nem mellékesen úgy szeretik a személyes adatokat, mint Trump a narancs spray-barnítót. Mi rá a bizonyíték, hogy az Epic nem szivárogtatja nekik a saját felhasználóiét? Egyedül Tim Sweeney szava, de az az ember úgy hazudik 24/7 twitteren mint a vízfolyás. A fortnite eredetileg egy fizetős early access zombis co-op túlélő játék volt, amit backerek tartottak életben amíg ki nem jött a battle royale mellékága. A battle royale felrobbant, a co-op zombis módot pedig azóta lesz*rják magasról, azok akik fizettek az early accessért és akik miatt nem halt meg a játék anno, bekaphatják most már. Az exkluzivitásos üzleti fogásuktól pedig hánynom kell amit third-party játékokkal csinálnak. Az egész cég velejéig romlott, egy fillért nem érdemel.
2.
2.
blountex
#1: Én kipróbálom epic storeon... Nem is értem mi ez a nagy közutálat, bezzeg az ingyenes Fortnite-val el van a nép. Sőt gyakorlatilag ott az Unreal tournament és egy rakás játék valamint ingyenesen elérhető az Unreal Engine 4 is, kell ennél több? Ja, sokan nem értenek hozzá meg is értem.... de amit eddig lerakott az epic nem igen volt bajom vele. Oké a store felület kissé fapados, de legalább elindult és él, 2004-ben milyen volt a steam? Fog az fejlődni csak időt kell hagyni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...