Íme, a Joker utolsó előzetese

  • Írta: szlav
  • 2019. augusztus 28.
  • Cooltúra
A korábbi teasek után végre megérkezett a Joaquin Phoenix-féle Joker-mozi következő, s egyben utolsó előzetese. Van egy olyan érzésünk, hogy nem fogunk sokat kacagni ezen a filmen.

Egy valamiben már most biztosak lehetünk: Todd Phillips Joker-filmje jókora hangulatváltás lesz az utóbbi néhány DC-képregényfilm után. A legújabb előzetes is bebizonyította, hogy Joaquin Phoenix egyszerűen kísérteties a címszerepben, s ha a trailerek atmoszférája tükrözi azt, amit később majd a moziteremben érezhetünk, akkor Arthur Fleck Jokerré válása szinte biztos, hogy igazán különleges lesz.

A Joker október 3-án kerül a mozikba.

15.
Beniciodeltoro
Ne várjatok már egy John Wickes karatézást Jokertől.
Szerintem rohadt jó lesz, Phoenix mindenben szuper, Sosem voltál ittben is elég beteg.
14.
Juha
#12: Ezek a Joker-ek nem azok a Joker-ek...
13.
user101
Ne már! Jó lesz ez! A film végére már szinte várni fogjuk, hogy igazán bad-ass karakterré váljon...
12.
PS4jacksony
Heath Ledger Jokerét soha senki nem fogja meglépni.
Nem rossz színész aki most alakítja de valahogy az előzetes alapján nem hiteles sem a karakter sem az atmoszféra .Én kicsit komorabb képi világot képzeltem el ha már egyszer Joker nem elég eszelős számomra sőt kifejezetten szimpatikus de majd a film megnézése után ítélkezzünk .....
10.
Neotechtr
#1: Ez nem szuperhősös film lesz műfaj szerint, de nem is akciófilm. Valamiféle dráma. Aki az ilyet szereti, annak tetszhet, de aki amerika kapitányt, vagy vígjátékot vár tőle, az lehet, hogy koppan.
8.
DeKor
Ez a fickó egy kib.szott zseni. Ha azt a szintet tartja egész végig a filmben, amit az eddig látott trailerekben, akkor kamionnal kell majd járnia a díjkiosztókra.
7.
manderel
Nekem nagyon bejön. Nem a képregényes Joker, nem is szabad tőle azt várni. Sajnos nagyon sokan fognak ebbe a hibába esni. Viszont Phoenix valami elképesztő, és az atmoszféra is remeknek ígérkezik. Nagyon más megközelítés mint a korábbi Batman filmek Jokerei, de ez is baromi jónak ígérkezik.
3.
PaprikaJancsi
Marhára tetszik az előzetesek alapján, remélem a film is hasonlóan király lesz. :)
2.
sanyikatarzan
Ez tipik olyan mint mikor megtudod, hogy valami franciból van egy régen elfeledett film, ami totál más mint az alap koncepcijó. Kritikailag siker, rajongói szempontból bukta.
1.
h.jozsa
Ez egy nagyon megosztó film lessz!
Egyenlőre nem tudom eldönteni hogy tetszik e vagy nem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...