Körökre osztott harcokkal jön a Yakuza 7

  • Írta: fojesz
  • 2019. augusztus 29.
  • Bejelentés
Link másolása
A várakozásoknak megfelelően a Sega lerántotta a leplet a Yakuza hetedik részéről. A várva-várt folytatás vadonatúj főhőssel érkezik, és az eddigi harcrendszert is teljesen lecserélik a készítők.

A Sega ma formálisan is leleplezte a Yakuza 7-et, amely több jelentős változtatást is hoz magával a sorozat korábbi részeihez képest. A Yakuza-széria atyja, Toshihiro Nagoshi szerint vízválasztó epizódnak szánják a folytatást.

Ahogy azt a készítők már jó előre belebegtették, a Yakuza 7 új főhőssel érkezik majd, méghozzá a Yakuza Online-ból ismerős Ichiban Kasuga kapta a Yokohamában játszódó történet főszerepét. Óriási különbség lesz, hogy az eddigi harcrendszer is megy a kukába, és a fejlesztők körökre osztott csatákat ígérnek - ezekről az alábbi tweetben találtok mozgóképes ízelítőt.

Érdekesség, hogy a fejlesztők április 1-jén épp azzal poénkodtak, hogy a következő Yakuza körökre osztott harcokkal jön, és bár senki nem vette őket komolyan, annyira lehetetlennek tűnt a dolog, úgy tűnik, valóban ez volt a tervük. Nagoshi azt is megpendítette, hogy bár reméli, tetszeni fog a rajongóknak az új harcrendszer, ha nem, a Yakuza 7-et követő epizóddal visszaállnak a klasszikus bunyókra.

A Yakuza 7 2020. január 16-án jelenik meg Japánban, kizárólag PlayStation 4-re. Szerencsére nekünk sem kell sokat várnunk a játékra, a Sega szerint nyugaton is boltokban lesz a folytatás 2020 végéig.


Update! 
Egy már törölt Sega-tweet alapján a játék Yakuza: Like a Dragon címmel kerül boltokba nyugaton.

 

4.
4.
DarkLord
Fura lesz és nem is sok játékban van jól eltalálva a körökre osztott harc. Most hirtelen, ami utoljára szerintem barom élvezhető volt és körökre osztott az a South Park harcrendszere volt. Az teljesen élvezhető volt.
2.
2.
megaone6
Na akkor ez kuka... Pedig annyira szeretem a sorozatot.
1.
1.
Sose tetszett a Yakuza harcrendszere, ez a jrpg stilusu korokre osztott inkabb nekem valo :-)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...