Hamarosan bemutatkozik az új Resident Evil

  • Írta: fojesz
  • 2019. augusztus 29.
  • Teaser
Link másolása
A játék Project Resistance címen fut (egyelőre?), és a szeptember közepén esedékes Tokyo Game Show keretei között meg is mutatják a látogatóknak. Aggodalomra semmi ok, egy teasert már napokkal korábban kapunk majd.

Az új Resident Evil érkezését nem titkolta túlzottan a Capcom, egész augusztusban arról szóltak a hírek, hogy a japánok tesztelőket keresnek a még be nem jelentett projekthez.

A jó hír az, hogy hamarosan be is mutatják a Project Resistance néven emlegetett, PC-re, PS4-re és Xbox One-ra készülő játékot, az első teasert szeptember 9-én, magyar idő szerint 17 órakor teszik közzé.

A játék később, a szeptember 12-én rajtoló Tokyo Game Show során ki is próbálható majd, szóval biztosan további látnivalókkal gazdagodunk azokban a napokban. 

7.
7.
Tibi80
Egy jó kis Code Veronica remake...de szép is lenne... szerintem a resi rajongók tuti imádnák...közöttük én is :)
4.
4.
#1: Valóban, ez a projekt lehetőséget ad nekik kísérletezni. És én sem fogok kiakadni, hogy mi jön resident evil címmel, mert kapom a remaket a 3-ból. Mondjuk, ha jól csinálják, akkor két jó játékot is kiadnak. Attól senki nem fog megsértődni, mindegy, hogy régi vagy új játékos.
3.
3.
kastorhun
#2: Tanultak a hibájukból.
2.
2.
#1: Csak Umbrella Corps szeru okadek legyen, annak semmi ertelme nem volt.
1.
1.
kastorhun
Kíváncsi vagyok arra hogy ez is FPS lesz e, én a helyükbe ezt is FPS nézetbe készíteném el, a TPS-re vágyóknak pedig ott lesz a 3. rész Remakeje.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...