Amerikába látogat a be nem jelentett Resident Evil

  • Írta: sirdani
  • 2019. augusztus 11.
  • Hír
Link másolása
A Capcom hivatalosan is elkezdte meghívni a New Yorkban és Los Angelesben aktív játékosokat egy, a jövő hónapban induló tesztre, melynek főszereplője egy jelenleg még be nem jelentett Resident Evil-cím lesz.

Az előző héten már írtunk róla, hogy a japán stúdió első számú fejlesztőcsapata körlevélben hívta meg a Resident Evil Ambassador program helyi tagjait egy új projekt teszteléséhez, mostanra pedig úgy néz ki, hogy kezd nemzetközi méreteket ölteni a titokzatos teszt.

A mai napon ugyanis több forrásból is megerősítést nyert, hogy az USA-ban is megkezdték az invitáló üzenetek szétosztását a programban résztvevők közt, mely szerint a szerencsés játékosoknak lehetőséget adnak arra, hogy „kipróbáljanak egy új játékot a fejlesztés korai fázisában” szeptember 20-24. közt.

A közeljövőben valószínűleg érkeznek majd a friss információk, addig is viszont mi bizakodóak vagyunk, hiszen a franchise legutóbbi epizódjai meglehetősen jól sültek el, arról nem is beszélve, hogy a Resident Evil 7 műfajmódosító változtatásai után még csak elképzelni is nehéz, hogy mivel rukkolnak majd elő legközelebb a Capcomnál.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...