Így fest mozgásban a Mario Kart Tour

  • Írta: fojesz
  • 2019. augusztus 29.
  • Videó
Link másolása
A megjelenési dátum bejelentését követően a Nintendo közzétette az első mozgóképes kedvcsinálókat a kifejezetten mobilokra tervezett Mario Kart Tourról. Nyugi, a blue shell ugyanúgy fáj majd itt is!

A Nintendo épp a napokban jelentette be, hogy szeptember 25-én rajtol el a Mario Kart Tour, a Mario Kart-sorozat mobilos mellékága. A minap ezt két mozgóképes kedvcsinálóval fejelték meg a kiotóiak, ezekkel kicsit szokhatjuk azt az élményt, hogy milyen lesz iOS-en és Androidon versenyezni Marióékkal.

A pályákon túl a legfontosabb különbség, hogy a játék vertikális képállás mellett fut majd, ami azt jelenti, hogy jó eséllyel sokkal sűrűbben kell a hátunk mögé pislantani, ha el akarjuk kerülni a kellemetlen meglepetéseket. Emellett az irányítás is változik, a játékot láthatóan úgy tervezték meg, hogy az esetek többségében egy kézzel is kényelmesen játszhassunk.

4.
4.
user101
hát az igen... :)

Amúgy csak nekem olyan, mintha a faszinak a kézmozdulatainak semmi köze nem lenne a képernyőn történő dolgokhoz ? Nem lepődnék meg, ha kijönne pár hét múlva egy hír, hogy a nintendo csak trollkodott és kamu volt a video.. :)
3.
3.
dvs00
#2: Most mi az igen? :D
1.
1.
dvs00
Lesz benne multiplayer valamilyen formában vagy ez csak single?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...