Itt a Jumanji-játék első trailere

  • Írta: szlav
  • 2019. augusztus 29.
  • Videó
Link másolása
Két jó hírnek is örülhetnek a videojátékban ragadt önjelölt kincsvadászok! Játékmenettel teletömött előzetest kapott a Jumanji: The Video Game, ráadásul a négyfős kalandokat ígérő móka a tervezettnél korábban jelenik meg.

A nyár elején értesültünk róla, hogy az ősszel érkező Jumanji: The Next Level egy videojátékos tie-int is kap. Ekkor kaptunk egy rövid teasert is, de az igazi leleplezésre máig várnunk kellett.

A gameplay trailer alapján pedig, habár nem feltétlenül ez a legszebb legszebb játék, amit valaha láttunk, könnyen meglehet, hogy a csapdákkal és veszélyes ellenfelekkel teli templomromok hatalmas mókázásnak adnak majd teret. Ráadásul három barátunkat is magunkkal vihetjük majd, együtt pedig szinte minden játék nagyszerű!

További jó hír, hogy Funsolve olyan jól halad a végső munkálatokkal, hogy előrehozták a játék megjelenését. Így a november 15-re datált premier egy héttel korábban, november 8-án esedékes majd, várhatóan PC-n, PlayStation 4-en, Xbox One-on és Switchen egyaránt.

15.
15.
user101
#14: Őszintén szólva a Death Stranding közönsége sem ismert egyenlőre ... :))) Meg is mondta az a részeges pöcs, hogy nem fogja elmondani és megmutatni milyen "játékot" is csinált, vegyétek meg és megtudjátok... :)))
14.
14.
PaprikaJancsi
#12: Vagyis szerinted egy közönséget szólít meg a Jumanji The Game, és a Death Stranding? Bár, hogy őszinte legyek, nem hiszem, hogy van az a közönség, amelyet ez a trailer megszólított. XD Kétlem, hogy a Jumanji potenciális vásárlóit (ha van ilyen) a Death Stranding fogja ellopni :D
13.
13.
suresz
A filmben 5 választható karakter volt!!
12.
12.
NathanDrake
Pont november 8.án amikor jön a Death Stranding. Nagyon bátrak :D :D Ha maradt volna 15.e akkor se tudott volna labdába rúgni a Jedi Fallen Order mellett :D
11.
11.
user101
Nekem a legjobban a zene és a hang-effektek szinkronizálása tetszett, a több sajnos nem üti meg azt a magas nívót amit ilyen kifinomult játékosok, mint én elvárnak... :)
8.
8.
Schwag
Ez 2008-ban tök jó lett volna D:
7.
7.
shorty123
Rossz videót linkeltetek be, ez a 86'-os C64-es verzióról készült :)
6.
6.
robertvetro
Tele van élettel! Hahhhahhhhaaaaaa! Te jó ég ez meg mi a fityfa. z volt?
5.
5.
pécégémer
Elkéstek az április 1-jei tréfával kicsit. De ez még annak is gyenge.
3.
3.
DeKor
Szerintem még inkább dolgozni kellene rajta pár évig. Azzal kellene kezdeni, hogy mindent kidobnak a kukába, amit eddig csináltak.
2.
2.
DarkLord
Amúgy ebben a címben annyi lehetőség lenne, olyan elképesztő jó kalandjátékot lehetne belőle faragni, hogy csak na...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...