Jumanji: The Video Game PC, PS4, SW, XBOXONE

Játékváltozatot kapott a modern kori Jumanji.
Típus:

Jumanji - The Video Game teszt

A 2017-ben rebootolt Jumanji szinte könyörgött azért, hogy valaki egy jó videojátékos adaptációt készítsen belőle, a Funsolve és az Outright Games pedig kapva kaptak az alkalmon. Bárcsak ne tették volna!

Utolsó előzetesen a Jumanji: The Video Game

Befutott a modern kori Jumanji játékadaptációja, így a Sony Pictures, a Bandai Namco Entertainment Europe, az Outright Games és a fejlesztést végző Funsolve jóvoltából befutott a játék utolsó kedvcsinálója.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A karácsony még messze van, de így is érdemes lesz egy bögre forró kakaó mellett elvesznünk a játékok között, legyen szó akár a várva-várt Death Strandingről, az új Need for Speedről vagy a Red Dead Redemption II PC-s változatáról.

Itt a Jumanji-játék első trailere

Két jó hírnek is örülhetnek a videojátékban ragadt önjelölt kincsvadászok! Játékmenettel teletömött előzetest kapott a Jumanji: The Video Game, ráadásul a négyfős kalandokat ígérő móka a tervezettnél korábban jelenik meg.

Videojátékot kap a Jumanji

A Bandai Namco tájékoztatása szerint az Outright Gamesszel, a Sony Picturesszel és a fejlesztésért felelős brit Funsolve csapatával karöltve már javában dolgoznak a Jumanji: The Video Game-en.