Ingyen tölthető a DiRT Rally

  • Írta: Shifty
  • 2019. augusztus 30.
  • Akció
Link másolása
A Humble Store jóvoltából vasárnap estig ingyen beszerezhető az elmúlt évek egyik legjobb ralijátéka, a DiRT Rally. Nem kell mást tennetek, csak fel kell iratkoznotok az üzlet hírlevelére.

Ha imádod a ralijátékokat, de az elmúlt évek egyik legjobb címét még nem sikerült bezsebelned, akkor most már ne várj egy esetleges leárazásra, mert vasárnap estig (illetve a készlet erejéig) ingyen beszerezhető a DiRT Rally.

Ahhoz, hogy megkaparintsátok a Steam-kulcsot, nem kell mást tennetek, mint ellátogatni a Humble Store oldalára, ahol egy hírlevélre történő feliratkozás után már vihetitek is az ingyen kapott kódot.

16.
16.
shooter1234
Kipróbáltam én is, (force feedback -es) kormánnyal elég jó, anélkül meg nem nagyon érdemes nekikezdeni.
15.
15.
Obi Wan Kenobi
#14: Tulajdonképpen egy tréfának szántam, csak belelovalltad magad, én pedig rosszul éreztem volna magam ha le kellett volna állítanom téged.
14.
14.
crytek
#13: Lehet igaz de mégsem ugyanaz.
Az hogy valaki nem ért a játékkészítéshez és kiad egy fércmunkát vs valami ami mondhatni only kormánnyal tolható értelmesen az nem ugyanaz. De nem is értem egy AAA cucctól hogy jutottál el a csak freddy által játszott szarkupacig
13.
13.
Obi Wan Kenobi
#12: "Ami alkalmatlan billel az nyugodtan nevezhető szimulátornak."

Mind a kettőre igaz. ¯\_(ツ)_/¯
12.
12.
crytek
#11: Azok szimplán gagyi szarok nem kell összekeverni a kettőt
11.
11.
Obi Wan Kenobi
#10: Nekem most így fejből FreddyD egyik autós játéka ugrik be, ahol annyira szar volt az irányítás, hogyha kicsit nyomtál oldalra akkora kocsi kisodródott. Biztos az is "vér szim".
10.
10.
crytek
#9: Az autós játékoknál igen ez így van. Sajnos anno ezt nem tudtam gondoltam ezt is tudom majd billel és hát nem már bánom hogy aktiváltam anno el tudtam volna adni 3 euroért amikor humble monthlyba adták...
9.
9.
Obi Wan Kenobi
#8: Akkor ha valami azért alkalmatlan, mert egyszerűen szar az irányítása az máris "vér szim"? :D
7.
7.
godach
Fogunk csinálni a csoportban egy versenysorozatot. Multi, time attack (hogy ne kelljen azzal foglalkozni, hogy ki mikor ér rá) és egy Rallicross típusban. Ha érdekel titeket, írok majd.
5.
5.
Ooorky
Azt beleírhattátok volna, hogy a 2. rész Season Pass-ának megjelenése kapcsán van most az ingyenesség.
4.
4.
crytek
#1: Mert sokan nem tudják elviselni, hogy valami "vér sim" és nem arcade ahol billel simán nyersz mindig. Ezt anno humble havi csomagba aktiváltam magamnak mert az addig megjelent létező összes colin tetszett. Ezt 10 perc után hagytam a 3.14csába mert egy fél kör alatt kb olyan hátrányba vagyok hogy elképzelhetetlen. Billel ez a játék totálisan esélytelen :(
1.
1.
Cooper911
Aki esetleg az értékelések alapján tájékozódna a játékról annak mondanám, hogy sokan lehúzzák, hogy rossz az irányítása. Nem nem az. Az elején igen, aztán ahogy megszokod, meg ahogy fejlődnek a kocsik és a csapat (mérnökök stb), úgy egyre jobb lesz. Amikor megvettem ezt a játékot hamar abbahagytam, mert hogy vezethetetlen. Aztán később újra elkezdtem és egyre jobban belejöttem. A Rallycross is nagyon jó benne. Ott is egyre jobb kocsik és egyre nehezebb szintek jönnek. A fentieket úgy mondom, hogy kormánnyal játszottam.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...