Nem zökkenőmentes a Uplay+ rajtja

  • Írta: Shifty
  • 2019. szeptember 3.
  • Hír
Link másolása
A Ubisoft a mai napon indította el az Xbox Game Pass, a PlayStation Now és az EA Access szolgáltatásokhoz hasonló előfizetéses megoldását, a Uplay+-ot, de a rajt sajnos nem sikerült problémamentesre.

Hivatalosan is elrajtolt az egyelőre csak PC-n elérhető Uplay+, ami lényegében ugyanazt a modellt követi, mint az Xbox Game Pass, a PlayStation Now és az EA Access előfizetéses szolgáltatása, csak itt a Ubisoft játékkínálatából válogathatunk. A felhozatal egészen impozáns, hiszen több mint 100 játékot számlál a premier napjától elérhető lista, ráadásul úgy 40 közülük az adott cím gyűjtői kiadása.

Azonban komoly gondok akadtak az indulással. Egyrészt a francia kiadó nem számolt ekkora rohammal, így könnyen megeshet, hogy nem éritek el a hivatalos oldalt, ugyanis a túlterheltség miatt az folyamatosan 404-es hibát dob.

Ami viszont ennél is bosszantóbb és azonnali megoldást igényel, az a regisztráció során történt bankkártya-hitelesítési folyamat. A regisztrációkor megadott kártyát ugyanis egy (elvileg) jelképes összeggel megterheli a Ubisoft, amivel azt ellenőrzik, hogy valódi kártyát adott-e meg a regisztráló - a levont minimális összeget a tranzakció sikeressége után visszautalják.

Mivel egy hónapig ingyenes a szolgáltatás, az első tényleges fizetésre így csak októberben kerülne sor, a rendszer viszont ennek ellenére már most sokaknál levonta az első előfizetési díjat, ami egyébként havonta 15 dollár lesz.

Szóval lehet, hogy egyelőre érdemes kivárni és kicsit később próbálkozni a szolgáltatással.

25.
25.
Nando
Az Anno 1800 miért nincsen Uplay+-ban? Pedig ott virít a banneron? :(
22.
22.
pécégémer
Tök jó, hogy ingyen hónap, meg minden, de a Stadian felbuzdúlva csak streames szolgáltatást csináltam volna. Nekem még mindig max 2,4mb/s a letöltési sebességem 6280ért (értsd 24mbs), mert vidéken nem lehet optikai kábelt húzni, a tehénszaros föld nem bírja, mert beletapossák a vadászó bajszos huszárok lovai az őshumuszba a fémet, aztán jönnek a beás cigányok és eladják borért.
A lényeg, hogy azért van Netflixem, mert ahelyett, hogy lekalózkodnám, lestreamelem, ott van 1080p-ben kiváló. Ugyanezt várnám el egy 2019-ben újdonsággal előrukkoló Ubisofttól, akinek azért van mit jóvá tenni. Nem azt, hogy nesze töltsd le, játszál a saját specifikációddal, (amit sajnos ugyancsak le kéne cserélnem úgy, hogy 3 éve raktam össze, de már kevés)
kösznöm szépen mindenesetre vannak jó címek, amik a hónap végére letöltődnek, és kipróbálhatok (ugyanezt megtehetném valami torrentoldalról is, habár én ugye azt se tudom mi az :D
21.
21.
godach
#20: Felejthető, komolytalan "ember". Szigorúan idézőjelbe az ember szócska.
16.
16.
Blazkowicz
#4: Üdvözletét küldi az összes ubisoftos játék, élen a rainbow siegel, ami évek óta (megjelenéstől kezdve) nem működik rendesen. :) Tudjátok egy olyan cégnél ahol maga a cég a zökkenő ott sosem lesznek zökkenőmentes szolgáltatások és játékok! :D
13.
13.
Banderas
Lehet én tudom rosszul ,de a ps Now nem tartozik eme szolgáltatások közé. Az streaming rendszer mint majd később a stadia meg régen volt az a másik one play , pontosan nem jut eszembe. Javítsatok ki ha tévedek .
12.
12.
godach
#11: Nekem az első PS Platinám. Nincs is ezen kívül, csak Days Gone. Nem vagyok platkóvadász, számomra csak visszajelzés, mennyire fog meg a játék. A Primal nagyon jól sikerült én végig élveztem, bár a végén a gyűjtögetés nagyon frusztráló volt. Hála istennek, egész játék alatt szedegettem, így 3-4 órát kellett pluszba belevernem a platkó miatt.
11.
11.
crytek
Far Cry Primal és Far Cry 5 letolása van betervezve az 1 hónap alatt. Remélem lesz rá időm.
Más nem igen érdekel az ACeket ugyis beszerzem majd addigra magyarításuk is kész lesz legalább
6.
6.
godach
Hát, én nem igazán szoktam kihasználni ezeket az ingyen dolgokat (általában lemaradok, nincs időm vagy megvan) de most ezt beaktiváltam. Cold Fear, Brothers in Arms.... Szerintem ma nem alszom :D
5.
5.
delphijos
#3: Egyszerűen nem éri meg az első nap(ok) rohamával kalkulálni.
4.
4.
Ooorky
#3: Minden szolgáltatás megfekszik az első 2 hétben, utána általában beáll a szint amire a szerverparkot be kell lőni, addig csak pénzkidobás lenne hozzányúlni.
3.
3.
leviske
Nem értem, hogy lehet ennyire alul kalkulálni az érdeklődést, ha már INGYENESEN indítanak egy szolgáltatást. Ha tényleg benne van a kínálatban a Farcry 5, Odyssey és az Origins, akkor majdnem 40k-t spórol, aki most játssza őket ki.
2.
2.
Ooorky
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...