Hearthstone - vár a Tombs of Terror

  • Írta: szlav
  • 2019. szeptember 4.
  • Hír
Link másolása
Ahogy a Rise of Shadows frissítését a The Dalaran Heist egyjátékos kampánya követte, úgy követi a Saviors of Uldum kártyaözönét a Tombs of Terror kalandja is. Ősi átkok, félelmetes ellenfelek és fényesen csillogó kincsek várnak a felfedezőkre.

Mára mindnyájan megismerkedhettünk a Saviors of Uldum új lapjaival, de a legfrissebb Hearthstone-kiegészítő második fele még hátravan, hiszen a Rise of Shadows mintáját követve ismét utólag kapjuk az expanzió egyjátékos kalandmódját. Ez pedig nem más, mint a Tombs of Terror, amely során a League of Explorers tagjai lemerészkednek Uldum piramisainak gyomrába, ahol ékes drágakövek és hatalmas erejű ereklyék várnak rájuk.

Veszély nélkül persze most sem ússzuk meg, de szerencsére lesz jó néhány eszközünk arra, hogy elhessegessük az ősi átkokat, vagy a Plague Lordok halálos fertőzéseit. Reno Jackson, Brann Bronzebeard, Elise Starseeker és Sir Finley Mrrgglton tanultak egyet, s mást a kalandjaik során, így mostantól akár két kaszt kártyái és képességei közül válogathatnak.

A Tombs of Terror első fejezete szeptember 17-én érkezik. Ezt ezúttal is teljesen díjmentesen végigjátszhatjuk, az ezt követő három fejezetet pedig a megszokott 700 aranyért vagy 7 dollárért zsebelhetjük be.

5.
5.
B-Shaggy
#4: El lehet lenni F2P játékosként, én is launch óta játszom, és másfél évvel ezelőttig egy szavam nem volt. Az aréna tök más, abba ha egy picit is jó vagy, akkor mindig tolhatod, és ez rendben is van. A legtöbb dekk ára viszont eléggé felment, az utolsó kieg előrendeléshez egy legendaryt kaptál a golden helyett, és adventurek helyett is most fizetős single player tartalmak vannak. F2P játékosként ha jól gazdálkodsz a porból és nem rohadt szar lapokat niytsz mindig (mert az rohadt sokat számít) akkor általába dilemma elé kerülsz minden metában, hogy na most mit craftolj, mert 1-2 dekknél többre nincs porod.
4.
4.
Mortis
#3: Èn a 2013as bèta óta játszom s nem költöttem mèg egy petákot sem: nem mondom, hogy mindig jó èlmèmy volt, mert akadtak meták amikor kèptelen voltam használható decket összerakni, de az arena akkor is ott volt. El lehet lenni free-to-play játèkoskènt is
3.
3.
B-Shaggy
#2: Ha minden kieget előrendelsz akkor 4 havonta egy teljes játék ára, és akkor még közel sem biztos, hogy a "full élményt" kapod.
2.
2.
GemForge
#1: Mondjuk tényleg drága...
1.
1.
B-Shaggy
Nevetséges. Túlárazottak az új szettek előrendelői bundlejai, és akkor még a solo adventure módért is fizess. Legalább annyi lenne bennük, hogy nem 3 pakkot kapsz egy-egy wing végén, mert így buksz 400 goldot azért mert érdekel a single mód.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...