Még mindig csodásan fest a Planet Zoo

  • Írta: szlav
  • 2019. szeptember 4.
  • Videó
Link másolása
Újabb tartalmas gameplay-bemutatóval jelentkezett a Frontier Developments állatkertépítő játéka, a Planet Zoo. Ezúttal egy indiai témájú állatkertet csodálhatunk meg, telis-tele egzotikus állatokkal és megoldásra váró problémákkal.

A Planet Zoo idén ősszel a nappalinkba hozza a világ állatkertjeinek legjavát. A korábbi bemutatók is bebizonyították, hogy a Frontier parképítős játéka csodásan fog festeni, és erre nem cáfolt rá a mai videó sem, amely során egy indiai állatkert homokkőből épített templomait és színes bazársorait járhatjuk be.

Persze nem hiányoznak az állatok sem, és ahogy az lenni szokás, oda kell figyelnünk rá, hogy mind ők, mind pedig az őket megcsodáló látogatók délutánja kellemes és biztonságos legyen. A majd' húszperces bemutató során megtanulhatjuk, hogy mi a teendő akkor, ha kereket old egy rinocérosz, hogyan tarthatjuk tisztán a krokodilok medencéjét, vagy hogy miként varázsolhatjuk otthonosabbá a tigrisek, antilopok vagy páviánok lakóhelyét.

A kizárólag PC-re készülő Planet Zoo november 5-én érkezik, de a Deluxe Edition előrendelői már korábban is kipróbálhatják azt. A korai béta, melynek során tehetünk egy kört az eddigi bemutatókon látott szcenáriókkal, szeptember 24-től október 8-ig tart majd.

2.
2.
Ooorky
Ugyanez a 0-ról épített motor van a Jurassic World, Planet Coaster és Elite Dangerous alatt is.

Eközben a Scam Citizen "készítői" lényegesen nagyobb büdzséből és csapattal mit raktak le?
1.
1.
Extol
Nagyon király, lehet majd megveszem jövőre kipróbálom
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...