Planet Zoo PC

A dinók és a vidámparkok után ezúttal egy állatkertet kell majd menedzselnünk a Frontier új játékában.
Típus:

Planet Zoo - irány Dél-Amerika!

Jövő héten újabb tartalmi csomaggal bővül a Frontier állatkert-menedzselős játéka, a Planet Zoo. A South America Pack segítségével öt új állatfajjal és egy halom új építőelemmel bővíthetjük álmaink parkját.

Forma 1-játékok készülnek a Frontiernél

Állatkertet és vidámparkot igazgattunk már a Frontier játékaiban, de a következő években a Forma 1 világában is kipróbálhatjuk, milyen a menedzserek élete. A jelenlegi állás alapján négy Forma 1-es menedzsmentjátékra számíthatunk tőlük.

Planet Zoo - beköszöntött az első tél

A novemberben megjelent állatkertépítős menedzserjáték máris megkapta az első nagyobb fizetős tartalmi kiegészítőjét, melyben a sarkvidéki klíma és a jég hátán is könnyedén boldoguló állatok kapják a főszerepet.

Sarkvidéki DLC-vel bővül a Planet Zoo

A Planet Zoo világában is lehullott már a hó, de szerencsére néhány állatfaj kifejezetten kedveli a hűvös időjárást. Az Arctic Pack új kihívásokkal, helyszínekkel, épületekkel és persze állatokkal bővíti az állatkertünket.

Planet Zoo teszt

A Frontier Developments a hullámvasútjait elefántokra és medvékre cserélte, mi pedig ismét parkigazgatónak álltunk. És habár a Planet Zoo semmiképp sem lett tökéletes, a hozzá fűzött reményeket mégis magasan túlszárnyalta.

Megjelent a Planet Zoo, itt a launch trailer

Mától játszható a Zoo Tycoon szellemi örököse, a Planet Zoo. A Frontier Developments már bizonyított a Planet Coasterrel és a Jurassic World Evolutionnel, az állatkertépítős menedzsmentjátékuk pedig szintén ígéretesnek tűnik.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A karácsony még messze van, de így is érdemes lesz egy bögre forró kakaó mellett elvesznünk a játékok között, legyen szó akár a várva-várt Death Strandingről, az új Need for Speedről vagy a Red Dead Redemption II PC-s változatáról.

Egyre csodásabban fest a Planet Zoo

Pedig ez még csak a béta! Komoly izgalmak várnak az állatkertek szerelmeseire, ugyanis a Planet Zoo az eddigiek alapján egy hiánypótló alkotás lesz, rengeteg lehetőséggel és még annál is több állattal.

Még mindig csodásan fest a Planet Zoo

Újabb tartalmas gameplay-bemutatóval jelentkezett a Frontier Developments állatkertépítő játéka, a Planet Zoo. Ezúttal egy indiai témájú állatkertet csodálhatunk meg, telis-tele egzotikus állatokkal és megoldásra váró problémákkal.

Fejlesztői naplón a Planet Zoo

Mindenféle különös állattal, rengeteg kreatív építkezési lehetőséggel és látványos kifutókkal érkezik a Planet Zoo, melynek most pár pillanat erejéig belekukkanthatunk a fejlesztésébe.