Nintendo Switchre is megjelenik az Overwatch

  • Írta: fojesz
  • 2019. szeptember 4.
  • Pletyka
A Nintendo valószínűleg a ma éjjeli Direct keretei között jelentette volna be, hogy Nintendo Switchre is megjelenik a Blizzard népszerű multis lövöldéje, az Overwatch. A szivárogtatók viszont idő előtt ellőtték a meglepit.

Az Overwatch switches átiratáról azután kezdtek el komolyabban diskurálni az interneten, hogy az Amazonon egy időre felbukkant egy olyan Switch-tok, amelyet - az adatlap leírása szerint hivatalos licenc útján - Overwatch-logóval díszítettek fel.

Miután a mai nap folyamán egy viszonteladó munkatársa is megszellőztette az esetleges átiratot, a találgatásoknak az általában megbízható Kotaku tett pontot a végére, ami két saját forrásból is megerősítette: igen, valóban Nintendo Switchre költözik az Overwatch, a port pedig október 18-án debütál Európában.

A Nintendo valószínűleg a ma éjjeli Direct keretei között rántotta volna le a leplet az átiratról.

5.
user101
Van Fortnight is :)
Még PUBG kellene rá és kész lenne a konzol, mondhatni megérkezne, nincs hová fejlődni ! :)
4.
Ganzer
#3: Sose próbáltam még az Overwatchot, de lehet switchre majd behúzom
3.
TheFlash
#2: De jobb, mert a Paladinsban agyfaszt kaptam attól hogy 5 perces meccsek vannak csak, utána meg 10 perc mire megint játszani tudsz... itt legalább jóval hosszabbak a meccsek.

Amúgy nem nagyon, én nem találtam egy szerót se 1 hónapja :D Ez a baj a switches multis játékokkal, ha nem ingyenes vagy ultrahypeolt játék, és nem cross platform, akkor a kutya se játsza... ezért se éri meg megvenni pl a Dead by Daylightot vagy a Péntek 13 at, mert switchen alig fogják játszani, úgy is kihal pár hónapon belül... a Rocket League jól tette hogy cross platform lett, az biztos jó sokáig fog élni switchen is
2.
grindcore
#1: Ez se sokkal jobb :-) en Doomoztam ezerrel multiban amig volt switchem, nyomjak meg paran?
1.
TheFlash
na végre! Eddig csak azzal a forakás Paladinsal lehetett játszani, más nem volt...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...