Íme, a Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville

  • Írta: fojesz
  • 2019. szeptember 4.
  • Bejelentés
Link másolása
A Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville a világ egyik legrosszabbul őrzött titka volt, így tulajdonképpen az volt meglepő, hogy az Electronic Arts nem lőtte el a játék bejelentését a Gamescomon.

A Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville a Garden Warfare-sorozat folytatása, és bár a játék létezéséről régóta tudtunk, az Electronic Arts és a PopCap csak ma bejelentette be formálisan is a címet.

Azt, hogy a kiadó mennyire nem vitte túlzásba a marketingkampányt, mi sem bizonyítja jobban annál, hogy a végleges játék október 18-án meg is jelenik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, a 30 dollárt kóstáló Founder's Edition pedig már most elérhető, amivel azonnal hozzáférhetünk a korai verzióhoz. Ez a kiadás egyébként szeptember 30-ig kapható.

A megjelenésig hátralévő hat hétben a Founder's Edition játékosai folyamatosan kapják majd a friss tartalmakat, új multiplayer módok és játszóterek várhatóak, emellett az első négy hét folyamán exkluzív kozmetikai kiegészítőket is bezsebelhetünk, mindössze annyi a teendőnk, hogy heti egyszer logoljunk be a játékba.

A Battle for Neighborville Giddy Parkba viszi a növények és a zombik háborúját, ahol a különböző multiplayer lehetőségek mellett három olyan területet is találunk, amit szabadon bejárhatunk majd. A fejlesztők 20 testre szabható karakterrel rajtoltatják a játékot, a felhozatalban pedig több új hőst is találunk, köztük olyanokat, akiknek szorosan együtt kell működniük a hatékony harc érdekében.

3.
3.
PaprikaJancsi
Akkor holnap veszek is egy Origin Acces Premier-t, köszi EA :)
2.
2.
godach
#1: Rosszul mondtam. Idén volt az...
1.
1.
godach
Én tavaly, amikor az első részt kitoltam és elkezdtem a másodikkal játszani, nagyon meglepődtem. Kellemes meglepetés volt és érdekesnek találtam, hogy miért nem kapott figyelmet ez a nagyszerű franchise.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...