Dátumot kapott a The Legend of Bum-bo

  • Írta: szlav
  • 2019. szeptember 5.
  • Megjelenés
Link másolása
Egy fura előzetest és egy végleges megjelenési dátumot kapott a The Legend of Bum-bo, a The Binding of Isaac előzménytörténete. A groteszk roguelike helyett ezúttal egy nem kevésbé groteszk pakliépítős puzzle-játékot kapunk.

Valószínűleg senkinek nem kell bemutatnunk Edmund McMillen hátborzongató agymenését, a The Binding of Isaacet. A piszkosul nehéz roguelike förtelmes univerzuma hamarosan tovább bővül, hiszen novemberben érkezik a The Legend of Bum-bo, aminek a története Isaac pokoli kalandja előtt játszódik majd.

Teljes műfajváltásra kell számítanunk, Bum-bo ugyanis a könnycseppjei helyett az ökleit részesíti előnyben. Egy háromdimenziós deckbuildert kapunk, telis-tele logikai feladványokkal, a látványelemek pedig egytől-egyig kartonpapírból kivágott alakok lesznek.

A The Legend of Bum-bo tehát november 12-én érkezik PC-re, valamivel később pedig befut majd a switches és az iOS-es mobilváltozat is.

2.
2.
user101
Nem tudom, engem az Isaac-al a világból ki lehet kergetni, pedig mostanság már szinte csak indie cuccokkal játszom... Ezek a karton lapra ragasztott, kivágott figurák viszont megint nagyon betegek. :) Minden esetre ötletes, megnézzük...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...