The Binding of Isaac MAC, PC

Edmund McMillen a Super Meat Boy alkotójának legújabb játéka, amihez DLC is elérhető.
Típus: Akció, Lövöldözõs

Dátumot kapott a The Legend of Bum-bo

Egy fura előzetest és egy végleges megjelenési dátumot kapott a The Legend of Bum-bo, a The Binding of Isaac előzménytörténete. A groteszk roguelike helyett ezúttal egy nem kevésbé groteszk pakliépítős puzzle-játékot kapunk.

Érkezik a The Binding of Isaac: Repentance

Folytatódik a The Binding of Isaac-franchise. A független Nicalis stúdió bejelentette a The Binding of Isaac: Repentance-t, ehhez pedig egy rövid teaser is érkezett. A játék most hétvégén zajló PAX Westen mutatkozik majd be.

Többjátékos címen dolgozik a Binding of Isaac atyja

A The Binding of Isaacért felelős Edmund McMillen hamarosan bejelenti a következő nagy dobását. Az új, szupertitkos projektről a jövő héten rántja majd le a leplet, de azt már most tudjuk, hogy ezúttal egy multis címről lesz szó.

The Binding of Isaac: Afterbirth+ frissítés érkezik

Frissítés érkezik a The Binding of Isaac: Afterbirth+-hoz, mely egy új karakter mellett több mint 800 szobát tartalmaz. A készítő Edmund McMillen állítása szerint ez a végső ingyenes „booster pack” a játékhoz.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A szeptember nemcsak az iskolakezdést, de a rossz időt is úgy hozta magával, mintha kötelező lett volna. Sebaj, legalább akad néhány új játék arra a rövid időre, míg normalizálódik a helyzet!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Két izmos megjelenésünk is lesz a héten, elvégre az Uncharted-sorozat negyedik felvonása mellett boltokba kerül a rebootolt Doom is. Bármelyiket is válaszd, nem valószínű, hogy mellélőnél!

Megjelent a The Binding of Isaac: Afterbirth

Tegnap óta elérhető a The Binding of Isaac: Afterbirth, melyhez egy friss trailer is érkezett. A 2011-es játék rengeteg újdonsággal bővült, valamint közel 100 óra játékidőt biztosít a kiegészítő.

Októberben jön a The Binding of Isaac: Afterbirth

Október legvégén, Halloween előtt egy nappal jelenik meg a The Binding of Isaac: Rebirth legújabb kiegészítése, az Afterbirth, ami annyi új tartalmat kínál majd, hogy lényegében egy teljesen új játékot kapunk a pénzünkért.

Megérkezett az új Humble Bundle

A THQ játékai után újfent a független fejlesztőké a terep, befutott a hetedik Humble Bundle. A csomaghoz alapjáraton négy játék és egy film jár, adott összegen felül pedig további két program is a tiéd lehet.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Némileg megkésve, de összeraktuk a szokásos megjelenési listánkat, persze nem nagyon kellett volna megerőltetnünk magunkat, mert érdemi megjelenés nem igazán lesz a héten. Oké, lesznek átiratok, új kiadások meg DLC-k dögivel, de azért ez így nem az igazi, ugye?