Days Gone - érkezik a New Game+

  • Írta: szlav
  • 2019. szeptember 5.
  • Letöltés
Link másolása
Sokan kérlelték Bend Studiót, az oregoni csapat pedig válaszolt. Hamarosan lesz okunk ismét végigjátszani a Days Gone történetét, akik pedig már csuklóból irtják a freakereket, azok kapnak két új nehézségi fokot is.

Hamarosan újabb frissítést kap a Days Gone - az eddigi egyik legnagyobbat. Egy bő hét múlva ugyanis élesedik a New Game+, ami lehetővé teszi, hogy a már megszerzett cókmókunkkal éljük át újra Deacon kalandját. Ha pedig igazi kihívásra vágytok, akkor belevághattok a "Hard 2" és "Survival 2" nem túl sok fantáziával elnevezett nehézségi fokozataiba.

Jeff Ross, a játék rendezője azt ajánlja, hogy azok, akik ezt a brutális nehézséget választják, feltétlenül teljesítsék előtte a Challenge Mode kihívásait, hiszen az így megszerzett bónuszok jó szolgálatot tesznek majd az újrajátszás során.

Érdemes megemlíteni, hogy a frissítéssel a gyűjtők örömére (vagy szomorúságára?) új trófeák is bekerülnek a játékba, valamint egy titokzatos új fegyvert is megismerhetünk, amely szorosan kötődik egy renegát ügynökhöz. Mi egyelőre csak találgatunk, hogy milyen fegyverről lehet szó, de az ügynök kilétével kapcsolatban van már ötletünk.

4.
4.
Effecta
Ha mondjuk úgy oldják meg mint a God of Wart új fegyverekkel vagy valami, akkor lehet ez még jó is.
3.
3.
Fata Morgana
Ebbe a játékba minek a NG+ simán megoldhatták volna egy nehézségi fokozattal, na ez viszont így parasztvakítás a köbön.
1.
1.
Noob5018
Na akkor újra előveszem eme csodás játékot ugyanis nekem az alap koncepció nagyon tetszett és talán egy legkedvesebb játékom nagyin szeretem mert hosszú távra képes le kötni az embert
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...