Ingyen Conariummal erősít az Epic Store

  • Írta: sirdani
  • 2019. szeptember 6.
  • Akció
Link másolása
A mai naptól kezdve ingyen tölthető a korábban beígért két indie remekmű, vagyis az Abzû és a The End is Nigh, melyet jövő héttől egy single player lovecrafti kalandjáték fog követni.

Az Abzû és a The End is Nigh az alábbi linkről érhető el, nincs is másra szükségünk, mint egy Epic Games Store-os felhasználóra, és már rögtön a lovak közé is csaphatunk a mélytengeri felfedezős alkotásban, vagy a brutális nehézségű platformerben. Az ajánlat a mai naptól kezdve egészen szeptember 12-ig lesz elérhető.

A következő ingyenes játék a 2017-es Conarium lesz, melyben Frang Gilmann bőrébe bújva látogathatjuk meg az Upuaut-bázist. Főszereplőnk azonban egyik napról a másikra elveszti az emlékeit, és egy üres szobában ébred, teljesen egyedül. Ahogyan elkezdjük felfedezni a fagyos bázist, rá kell jönnünk, hogy bizony a legrosszabb rémálmunkba csöppentünk, egy sötét titoknak köszönhetően ugyanis mégsem mi vagyunk az egyetlen élőlény a területén.

Az Unreal Engine 4 által hajtott horrorjáték egyébként H.P. Lovecraft Az őrület hegyei című alkotására épül, szóval a csavaros és rémisztő történetre biztosan nem lesz panaszunk, ráadásul eléggé interaktív az anyag, mivel döntéseinkkel többféle különböző módon zárhatjuk majd le a rémisztő kalandokat.

A Conarium szeptember 12-től egészen szeptember 19-ig lesz elérhető az Epic Store Games ingyenes felhozatalában.

2.
2.
Ganzer
#1: Én annó egy jódarabig elvittem, szerintem egész jó, bejött a hangulata.
1.
1.
Perseus84
Probalta ezt valaki? Velemeny?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...