Hitman 2 - a 47-es ügynök nyaralni megy

  • Írta: fojesz
  • 2019. szeptember 9.
  • Letöltés
Az IO Interactive közzétette, hogy milyen újdonságokra számíthatnak szeptemberben a Hitman 2 játékosai. Habár a 47-es ügynök nyaralni megy, bőven lesz melója így is.

Közzétette az IO Interactive a Hitman 2 szeptemberi roadmapjét, és ez alapján bizony sűrű programnak néznek elébe a játékosok: egy új helyszín és egy sor megbízás várja majd őket az ősz első hónapjában.

Az első két újdonság már a múlt hét óta elérhető, a két Escalation Contract egyike (The Dalton Dissection) a New York-i bankba visz vissza minket, ahol néhány új célpontot kell eltennünk láb alól nyuszimaszkos álruhában, míg a másik (The Covert Dispersal) során egy Whittleton Creek-i kerti partin kell beépített rendőrökre vadásznunk.

A Dubious Cohabitation nevet viselő Escalation Contract szeptember 12-én érkezik, és amennyiben sikerrel segítünk egy régi bérgyilkos barátunknak, egy új öltöny lesz a jutalmunk általa. Szeptember 13-án rajtol az első Legacy Elusive Target a hónapban, amikor is tíz napunk lesz arra, hogy elbánjunk a Blackmailerrel Párizsban, és megszerezzünk egy kulcsfontosságú pendrive-ot.

Szeptember 19-én újabb Escalation Contract várható, a Merele Revelationben sámánnak öltözve kell beférkőznünk egy szektába; siker esetén egy olyan gránátot oldhatunk fel, aminek a hatására elhányják magukat a hatósugárban lévő szerencsétlenek.

Szeptember 24-én debütál a hónap fő attrakciója, az új helyszín: ezúttal a Maldív-szigetekre látogat el mindenki kedvenc bérgyilkosa. A szezonbérlet tulajdonosai ott folytathatják a kalandjaikat, ahol New Yorkban abbahagyták, és két célpontra vadászhatnak majd - a naptejet ne hagyjátok otthon!

A sort a szeptember 27-én esedékes a Legacy Elusive Target zárja, a The Angel of Death keretei között Marrákesbe térünk vissza, hogy végezzünk Etta Davisszel, egy visszavonult ápolónővel.

1.
VerIstvan
Csak ismetelni tudom magam.

A sniper palyak uncsik.
A sok "c und a" szirszar meg annak valo aki szeret barbie-zni...

Mifaszert kell megvenni a 40 euros lofaszt ami tok felesleges szarokkal van megtomve ezert a ket palyaert (new york es ez)?

Ja, hogy penz....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...