Még ma is tartogat rémisztő újdonságokat a P.T.

  • Írta: szlav
  • 2019. szeptember 9.
  • Érdekesség
Link másolása
Hideo Kojima 2014-es horrorkalandja még öt év után is tud olyan mutatni, amitől feláll a szőr a hátunkon. A játékot megbabráló felhasználók egyike rájött, hogy miért is annyira rémisztő Lisa szelleme.

Akarva, vagy akaratlanul, de az öreg Kojima még most is ránk tudja hozni a frászt a rövidke horrorjátékával. A P.T.-t ugyan hivatalosan már nem szerezhetjük be, sokan azonban még ma is boncolgatják annak titkait és fura részleteit.

Így tett Lance McDonald is, aki észrevette, hogy bár Lisa hangját gyakran közvetlenül magunk mögött hallhatjuk, illetve mozgó árnyakat láthatunk magunk előtt, ha megfordulunk, semmit, illetve senkit nem találunk. Nos, McDonald egy kicsit megbütykölte a játékot, lehetővé téve azt, hogy a kamerát elmozgatva a játékos karaktere mögé lássunk, és itt jön a csattanó: Lisa, a P.T. félelmetes szelleme mindig közvetlenül a játékos háta mögött áll.

A játék tehát nem csupán ügyesen pozicionált hanghatásokkal és árnyjátékkal operál - egy hátborzongató szellemalak folyamatosan ott lebeg mögöttünk, ez pedig talán még félelmetesebbé teszi a P.T. amúgy is vérfagyasztó kalandját. McDonald Twitteren egy videót is közzétett, ahol remekül láthatjuk a karakterünket követő szellemet, melynek rángatózó, nem emberi mozgása még rettenetesebbé teszi az egész hajcihőt.

7.
7.
crytek
Van egy ingyenes PT 2 a neten megdöbbentően fain lett ...rövidecske ,de nem rossz.. Simán toltam volna fel steam-re mert alsó hangom tonnányi indie szemétkupacnál lazán jobb..
4.
4.
Őrnagy
Ezt pótolnom kéne? Akkoriban csak autóversennyel játszottam, ez a P.T. kimaradt nekem teljesen.
1.
1.
PS4jacksony
Hagyni kellene már ezt a P.T utáni sóvárgást kész vége kampó dolgozzátok már fel :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...