TGS 2019: Íme, a Project Resistance első teasere

  • Írta: szlav
  • 2019. szeptember 9.
  • Videó
Link másolása
Ahogy az várható volt, ma végre befutott a következő Resident Evil-játék első kedvcsinálója. A négyfős kooperacióra építő spin-offról több információ is várható, hiszen hamarosan indul a Tokyo Game Show.

Nemrégiben bemutattuk a következő Resident Evil-játék első képeit, és ahogy arra számítottunk, most végre teljes pompájában megérkezett a teaser. További jó hír, hogy a Capcom valószínűleg nem mostanában kezdett bele a fejlesztésbe, hiszen korábban már a nagyközönség tagjai közül szemezgették a játék első tesztelőit. Ennek ellenére a japánok egyelőre csupán annyit árultak el a mellékágról, hogy egy csapatalapú túlélőhorrorra kell számítanunk, de a lenti kedvcsináló eléggé beszédes ahhoz, hogy ne kelljen vakon találgatnunk.

Négy fiatal, egyelőre ismeretlen túlélőt láthatunk, akik valószínűleg az Umbrella Corporation egyik laborjában néznek szembe a szörnyűségekkel. A hagyományos fertőzöttek mellett láthatunk lickereket is, de a teaser egyértelmű sztárja Mr. X, akit látszólag távolról irányít a tinicsapat rosszakarója.

Nem ez az első alkalom, hogy a számozott Resident Evil-széria mellékutat tegyen egy négyfős kooperatív játék erejéig. Biztosan sokan emlékeztek még a 2012-es Operation Raccoon Cityre (ha nem, akkor ne bánjátok, nem sokról maradtatok le), ami a horrorelemeket szinte teljesen elvetve egy pörgős, négyfős csapatmunkára építő TPS lett.

Egyelőre nem tudni, hogy pontosan melyik vonalon mozog majd a Project Resistance, de a hét második felében zajló Tokyo Game Show alkalmával valószínűleg választ kapunk egy-két kérdésre.

6.
6.
Most nekem ebből a teaser-ből még egészen pontosan nem jött le, hogy ez egy asszimetrikus multiplayer, vagy egy resident evil horror sztori 4 fős coop.

Én speciel nem pont ilyen játékot vártam és nem biztos, hogy kipróbálom, ha nem jön be már a koncepció sem. Viszont semennyire sem zavar, ha jön most egy hivatalosan is spinoff rész a sorozatban. A Resi 3 is jön, nekem végül is csak az kell az egész kínálatból. Hogy közben, vagy mellette mit csinálnak, nekem édes mindegy, nem haragszom rájuk. Megcsinálták ők előtte a piaci elemzéseket maguknak és emellett szerintem a rajongóknak is jó, ha nem egy összecsapott resi 8-at kapnak.

Különösebben nincs miért haragudnom a Capcom-ra. Azért hozták a régi Resi remake-et, a 2 remake-et, ott a Devil May Cry. Sokak szeretik a Monster Hunter-t is. Ezek jó minőségben vannak PC-n is.
5.
5.
mustang74
#1: Minden sorozat kifullad egyszer...
4.
4.
crytek
#1: Ez egy mellék ág ha nem érdekel nem tolod. Mellette ugyanugy lesz majd resi 8 meg resi 3 remake.
2.
2.
godach
Mostanában a Capcom megérdemli annyira a bizalmat, hogy míg nem tudunk egy trailernél többet, addig azért kapjon egy esélyt. Várjunk vele egy kicsit, mert ha tanultak a multis majomságokból és inkább Outbreak szerű játékra próbálnak rámenni, akkor akár még jó is lehet.
1.
1.
trion96
Kissé csalódás eddig, már olyan jó úton haladt a resident evil sorozat...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...