A Capcom tesztelőket keres egy új Resident Evilhez

  • Írta: szlav
  • 2019. augusztus 4.
  • Hír
Link másolása
Nem nagy meglepetés, hogy a Capcom nem hagyja parlagon heverni az egyik legnépszerűbb szériáját. A hírek szerint már szeptemberben megkezdődhet a következő Resident Evil-játék zárt tesztje.

Legyen szó a klasszikusok remake-jeiről, vagy teljesen új címekről, mi egyszerűen nem tudunk betelni a Resident Evil-játékokkal. Ezzel pedig nem vagyunk egyedül, hiszen a nagy múltú széria a mai napig Capcom egyik legjövedelmezőbb játéksorozata - nem csoda hát, hogy már javában készül a következő felvonás.

A japán stúdió első számú fejlesztődivíziója egy körlevelet küldött szét a Resident Evil Ambassador program japán tagjai közt, melyben tesztelőket keresnek egy új projekthez. A próbakör nincs is olyan messze - a levél szerint szeptember első felében leshetnek bele a szerencsések az új Resident Evilbe.

No de tényleg új címről lenne szó? Egyelőre semmi konkrétumot nem tudhattunk meg a fejlesztésről, így a Resident Evil 8 mellett benne van a pakliban egy újabb spin-off, vagy egy korábbi cím remasterének lehetősége is. Bárhogy is alakuljon a dolog, ha a japán csapat hozza azt a minőséget, amit a Resident Evil 2 felújított változatával letett az asztalra, akkor nem lesz okunk aggodalomra.

45.
45.
Ps fanboy
#40: https://youtu.be/tbxQQAn9IUk
44.
44.
Obi Wan Kenobi
#43: Csak én akkor nem használom a netet, csak arra amire nagyon kell. Ezekből pedig teljesen kint van a gamekapocs. Próbáld ki te is, egyrészt haverokkal, családdal is kinyílik a szemed, másrészt mi is jobban járunk.
43.
43.
frankdelgado
#42: Menőzzèl. Arra lehet.
42.
42.
Obi Wan Kenobi
#40: Akkor most menőzzek, hogy én egy hónapot nyaralok és megyek még?
41.
41.
Ooorky
#40: Ahogy a laposföldes mondaná halandsza, testvirem, halandsza.
40.
40.
frankdelgado
#34: Rosszul esett cicaviràg? Küldjek zsepit? Kemèny melo lehet, h naphosszat itt logsz...kösz, h megnevettettèl, a nyaralàsom utolsó napjàn :), holnap sajnos kezdődik a semmittevő melom, ugyhogy le tudtok nyugodni, remèlem nem okoztam maradandó kàrosodàst..de hogy egy vasutas oszt...ez qrwa jó...
37.
37.
Ps fanboy
#34: De nem is egy ÉSZT tag. :D
34.
34.
Ooorky
#32: Ez aztán kemény beszólás volt. Látszik, hogy életedben nem dolgoztál. :D
33.
33.
frankdelgado
32.
32.
frankdelgado
#29: Ja akkor èrtem. Hülye, hülyèbb, leghülyèbb. Fokozd tovàbb. Postàs, rendőr, vasutas....:)
26.
26.
Ooorky
#25: Jujj mi lesz most.
Jártál vagy 2 hétig karatéra gimiben, ezért vagy ilyen kemény?
25.
25.
frankdelgado
#24: El tudod kèpzelni milyen lehet egy verekedès? Onnan a fotelbol? Persze 2 sör utàn te màr csak magadban tudnàl kàrt tenni...
24.
24.
Ooorky
#23: Persze, persze.
Gondolom az volt a gond, hogy megvert két 10 éves amikor 2 sör után nagyon bátor voltál XD
23.
23.
frankdelgado
#20: A nyomiknak a valo èletben is beszólok, van is belőle gond..... :)
22.
22.
GAMEROD
https://www.youtube.com/watch?v=MaYFLfWA7-k
20.
20.
Ooorky
Na megjött a zinterneten bátor ;-)
18.
18.
godach
Én hatalmas Resident Evil rajongónak tartom magam (kérdés, hogy igazam van e vagy sem). PS2 vásárlásakor az Outbreak hatalmas húzóerő volt, mint ahogy a 4. rész miatt vettem gamecubeot. (jó mondjuk ott közre játszott a rogue squadron 2-3-is).
Szerintem a 4. résznél elmentek egy olyan irányba, amit a magam fajta "rajongónak" nem tetszik, sőt.
Viszont mint TPS lövölde, szerintem minden idők egyik legjobban kivitelezett játéka volt. Nem felejtem ám el, mit kellett mókolni az irányítással, amikor kijött pc-re, tehát nem technikailag értem, hanem úgy összességébe.
Komolyan mondom, hogy az ötödiktől hányingert kapok, bár végigjátszottam, már csak azért is. Viszont, nem vergődtem egyetlen egy dolog miatt. El kell fogadni, hogy változnak az idők.
Pár éve a kedvenc játékom, a Fallout 3 aztán az igazi rajongók, lehet emiatt úgy elvernének, mint szódás a macskát sz*rni. Olyan játék tetszik nekem, sőt olyan játékot imádok ami teljesen szembe megy generációkon keresztül az alapokkal.
Mondjuk, hála istennek úgy tűnik, hogy a 7 és 2 remake sikere azt mutatja, hogy van még igény arra, hogy az ember fellélegezve menjen be egy saferoom-ba és nyugodtan menthessen egyet, szóval a beletörődésem átment reménykedésbe. Hátha :D
12.
12.
Ooorky
Önmagát figyeli, besz**** XD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...