A Capcom tesztelőket keres egy új Resident Evilhez

  • Írta: szlav
  • 2019. augusztus 4.
  • Hír
Nem nagy meglepetés, hogy a Capcom nem hagyja parlagon heverni az egyik legnépszerűbb szériáját. A hírek szerint már szeptemberben megkezdődhet a következő Resident Evil-játék zárt tesztje.

Legyen szó a klasszikusok remake-jeiről, vagy teljesen új címekről, mi egyszerűen nem tudunk betelni a Resident Evil-játékokkal. Ezzel pedig nem vagyunk egyedül, hiszen a nagy múltú széria a mai napig Capcom egyik legjövedelmezőbb játéksorozata - nem csoda hát, hogy már javában készül a következő felvonás.

A japán stúdió első számú fejlesztődivíziója egy körlevelet küldött szét a Resident Evil Ambassador program japán tagjai közt, melyben tesztelőket keresnek egy új projekthez. A próbakör nincs is olyan messze - a levél szerint szeptember első felében leshetnek bele a szerencsések az új Resident Evilbe.

No de tényleg új címről lenne szó? Egyelőre semmi konkrétumot nem tudhattunk meg a fejlesztésről, így a Resident Evil 8 mellett benne van a pakliban egy újabb spin-off, vagy egy korábbi cím remasterének lehetősége is. Bárhogy is alakuljon a dolog, ha a japán csapat hozza azt a minőséget, amit a Resident Evil 2 felújított változatával letett az asztalra, akkor nem lesz okunk aggodalomra.

45.
Ps fanboy
#40: https://youtu.be/tbxQQAn9IUk
44.
Obi Wan Kenobi
#43: Csak én akkor nem használom a netet, csak arra amire nagyon kell. Ezekből pedig teljesen kint van a gamekapocs. Próbáld ki te is, egyrészt haverokkal, családdal is kinyílik a szemed, másrészt mi is jobban járunk.
43.
frankdelgado
#42: Menőzzèl. Arra lehet.
42.
Obi Wan Kenobi
#40: Akkor most menőzzek, hogy én egy hónapot nyaralok és megyek még?
41.
Ooorky
#40: Ahogy a laposföldes mondaná halandsza, testvirem, halandsza.
40.
frankdelgado
#34: Rosszul esett cicaviràg? Küldjek zsepit? Kemèny melo lehet, h naphosszat itt logsz...kösz, h megnevettettèl, a nyaralàsom utolsó napjàn :), holnap sajnos kezdődik a semmittevő melom, ugyhogy le tudtok nyugodni, remèlem nem okoztam maradandó kàrosodàst..de hogy egy vasutas oszt...ez qrwa jó...
39.
Ooorky
#38: Hmm, regidő alapján én itt szinte mindenkibe beleköthetnék :D
38.
Ultimate
#31: Hiába, a regidó határozza meg az embert nem is az ha egy olyan durcis ovis troll stílust tol mint te, aki nekiesik a másiknak bosszúból mindenhol mert szembesítettek az ordas baromságaiddal.
Ez a kommented és felfogásod is csak tükrözi a szellemi képességeid folytasd kérlek. :)
37.
Ps fanboy
#34: De nem is egy ÉSZT tag. :D
36.
Kawada
#35: Kicsi tubicák... :)

https://www.youtube.com/watch?v=NNC0kIzM1Fo
35.
Nyarlako
#34: Ezek ketten már ki se látszanak egymás seggebol. Kunhalmi úgy megorult hogy valaki végre a szintjén van kicsit be is csurgatott.
34.
Ooorky
#32: Ez aztán kemény beszólás volt. Látszik, hogy életedben nem dolgoztál. :D
32.
frankdelgado
#29: Ja akkor èrtem. Hülye, hülyèbb, leghülyèbb. Fokozd tovàbb. Postàs, rendőr, vasutas....:)
31.
frankdelgado
#27: A reged idejèből azt gondolom h màr dobtak innen ki. A hozzàszólàsaid szàmàbol ès abbol h nem tudod mi az a hiszti, arra gondolok, h tèged bezàrva tartanak ès ez az egyetlen szorakozàsod. Hogy mièrt ....
29.
Ooorky
#28: Most elrontottad, megint métely kid-ek leszünk, pedig nekem túl kell élnem valahogy a mai szolgálatot, mivel vágányzár miatt nincs vonatközlekedés :-\
28.
Ultimate
#26: Ez gimiben....
:DDDDDDDDD
27.
Ultimate
#23: Akkor tükörbe is pofázol magadnak, vagyazt is csak messziről arctalanul te főhős te aki nem egy monitor mögött ücsörögve tolja fullba a dedós trollt.. :)
26.
Ooorky
#25: Jujj mi lesz most.
Jártál vagy 2 hétig karatéra gimiben, ezért vagy ilyen kemény?
25.
frankdelgado
#24: El tudod kèpzelni milyen lehet egy verekedès? Onnan a fotelbol? Persze 2 sör utàn te màr csak magadban tudnàl kàrt tenni...
24.
Ooorky
#23: Persze, persze.
Gondolom az volt a gond, hogy megvert két 10 éves amikor 2 sör után nagyon bátor voltál XD
23.
frankdelgado
#20: A nyomiknak a valo èletben is beszólok, van is belőle gond..... :)
22.
GAMEROD
https://www.youtube.com/watch?v=MaYFLfWA7-k
21.
Ultimate
#19: Nemigen tudom mi a hiszti itt neked látom nemcsak az értelmezéssel is gondjaid vannak nem csak a viselkedéseddel. Tényleg óvoda szint. :)
20.
Ooorky
Na megjött a zinterneten bátor ;-)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...