Tölthető a FIFA 20 demója

 • Írta: fojesz
 • 2019. szeptember 11.
 • Letöltés
Ugyan a FIFA 20 megjelenésére még várnunk kell úgy két hetet, a rajongóknak addig sem kell nélkülözniük: az EA Sports kiadta a játék demóját, amelyben az új Volta mód is megvillantja magát.

Megérkezett a FIFA 20 demója, a platformtól függően 6-7 gigás próbaváltozat már PC-n, PS4-en és Xbox One-on is tölthető. A demóban kipróbálhatjuk magunkat egy BL-meccsen a Chelsea, a Spurs, a Liverpool, a Dortmund, a Real Madrid vagy a PSG csapatát irányítva, illetve az új Voltába is belekóstolhatunk, amely a FIFA Street hangulatát hivatott megidézni.

Ezzel párhuzamosan az EA Sports közzétette a FIFA 20 száz legjobb játékosának értékelését. Érdekesség, hogy míg tavaly Messi és Cristiano Ronaldo egyaránt 94-es értékelést kapott, és ezzel holtversenyben vezette a listát, addig CR7-nek idén már csak 93 pontra futotta, és ezzel a második lett. Polgárháborút jósolunk.

A legjobb tíz játékost alább láthatjátok, a teljes listát pedig erre találjátok meg.

 1. Messi
 2. Ronaldo
 3. Neymar
 4. Hazard
 5. De Bruyne
 6. Oblak
 7. van Dijk
 8. Salah
 9. Modric
 10. ter Stegen
13.
delphijos
#5: Nekem az volt a benyomásom hogy a labdavezetés viszont nagyon "darabos" maradt, olyan mintha mindíg "nekiveselkedne" a futásnak a játékos... a többivel úgy egyetértek. Az már lehet az én bénaságom, de mintha egy kis delay lenne az irányításban, a 19-hez képest valahogy túl sokszor elkések a passzal / lövéssel.
11.
delphijos
#10: Lehet félreérthető voltam, még nem volt alkalmam kipróbálni, amivel egyetértettem az az hogy ezek problémák... Ezek szerint maradtak....
10.
hajbel
#9: Kipróbáltam, szépen, pont abban a pillanatban mozognak lesre a csapattársak, amikor esélyed nincs passzolni (vagy pont amikor már nyomod a passzt) és ha már ott vannak, maradnak is addig, amíg a labdát el nem veszi tőled a védő.
9.
delphijos
#4: Mondjuk nekem meg a Journey nem hiányzik egy cseppet sem. A többivel kb. egyetértek....
8.
zoli12i
Majd kipróbálom. De mivel a karrier módot továbbra is telibe sz*rják, így tuti nem veszem meg a teljes verziót. Majd accessben jó lesz valamikor.....
7.
Cambi
#6: Gyorsabb lett kicsit a játékmenet a PES-ben a demohoz képest. Bár ez a legtöbb pesesnek inkább hátrány. :)

A Myclub pedig sok mindenben jobb, mint az UT. (Játékosok fejlődése, szabad csapatépítés, 2vs2 vagy 3vs3 lehetősége, könnyebben megszerezhető OP játékosok, manager és taktika jelentősége...)
6.
Yanez
#4: Az majd kiderül. Amúgy a fifa árkádos beütése maradt, de pl számomra pont ettől olyan szórakoztató. Persze a PS4-es korszak előtt ez az árkádos beütés annyira durva volt, hogy azokkal a fifákkal én nem tudtam játszani. A komolyabb szimulációra ott a PES, és én anno mindig PES-es voltam, de sajnos az is sokat változott és a fifával szemben, szerintem nem előnyére. Ugyanis annyira lomha lett a játékmenet a Konami focijában, hogy szószerint visszafogja az embert. Nem enged kibontakozni. Minden másban viszont még mindig csúcs, kivéve persze az online rendszert. A fifa FUT-ja után óriási visszalépés.
5.
manderel
Én is nyomtam pár meccset, és pozitívak az első tapasztalatok. Szintén a mozgás fluiditását tudnám kiemelni, ebben sokat léptek előre. A labdaátvételek, lefordulások, finom labdaérintések esetén érhető leginkább tetten ez, sokkal bővebb a repertoár is ezekre az animációkra. Valahogy természetesebbnek hat az egész. Az utcai focival valószínűleg nem fogok túl sokat játszani, de örömteli hogy bekerült, mert jóeséllyel a mozgásanimációk finomítása is ennek köszönhető.
4.
Ultimate
#3: Jól hangzik.
Sajnálom viszont hogy nincs Journey és helyette ez az arcade utcai faszság van.. Illetve pontosan arra leszek kíváncsi továbbra is olyan undorítóan csaló és bugos főleg a lesrendszer mint eddig (kipattanróra les, észrevehetetlen hangyafasz előnyre is les, rég kontratámadnál erre les az ellenfél pár másodperccel elöbbi hibájáért) tizensok éve vagy végre itt is van fejlődés...
3.
Yanez
Kipróbáltam, nem csalódtam. A játékosok sokkal szabadabban mozognak, a passzok végre oda és úgy mennek, ahogyan én akarom. A színmélységen is változtattak picit, most kellemesebb a szemnek. Bár lehet más pályákon, más napszakban ez változni fog. Az új szabadrúgás rendszert szokni kell. Az újraírt labdafizika is érződik, természetesen pozitív értelemben. A gólörömök maradtak copy/paste. A grafika csak minimálisan lett jobb. Amúgy pörgősebb lett a játék, amit pár perc után simán meglehet szokni, sőt, ez csak a játék javára vált.

A volta (utcai foci) nagyon ütősen fest és klasszul megcsinálták. Mókás meg minden, de annyira nem az én világom, hogy szerintem többet hozzá sem nyúlok. Viszont akik anno imádták, azok szerintem most is fogják.

Összességében még nem lehet biztosat mondani, hiszen amit próbáltam az demó és offline. A teljes verzió még okozhat meglepetéseket, akár nem túl jókat is. Viszont ha marad ez a fluidabb irányítás és mozgás, meg a pontosabb mechanika, akkor végre mindenki szabadon kibontakozhat és megmutathatja mit tud valójában. Ha viszont visszatér a rengeteg fifás bug és szarság, akkor egy újabb bőr az egész. Szóval, én a demó alapján nagyon bizakodó vagyok!
1.
hajbel
Rápróbálok este, habár a PES-t már megvettem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...