TGS 2019: Jövő év elején érkezik a Nioh 2

  • Írta: szlav
  • 2019. szeptember 12.
  • Megjelenés
Link másolása
Hivatalosan is megindult a Tokyo Game Show trailerzuhataga, így nem is olyan meglepő, hogy a Koei Tecmo ismét megmutatta a Team Ninja következő Souls-like játékát. Nézzétek meg ti is a Nioh 2 legújabb látványos előzetesét!

Démongörény! Habár még jóval odébb van a Nioh 2 megjelenése, mi már most sejtjük, hogy melyik főellenfél lesz a kedvencünk! A Koei Tecmo és a Team Ninja a 2019-es Tokyo Game Show színpadán emlékeztettek minket arra, hogy komoly népszerűségnek örvendő Nioh folytatása már gőzerővel készül, a fejlesztés pedig valószínűleg remekül halad, hiszen a videó végén meg is környékezték a megjelenés dátumát.

A PlayStation 4-re szánt Nioh 2 tehát a jelenlegi ütemterv szerint 2020 elején futhat be.

5.
5.
DarkLord
#4: A beteg a legpozitívabb értelemben értendő.
4.
4.
Freeser
#2: ez nem ,,beteg".. ezt hívják fantáziának.
3.
3.
Dízel
Na ez game! Lehet példát venni, hogy kell élvezetes játékot csinalni.
2.
2.
DarkLord
Az benne a jó, hogy ezek annyira betegek, hogy olyan boss-okat tudnak kreálni, hogy az tényleg tetszetős mindig. Nagyon értenek ehhez a stílushoz és a megjelenítéshez. Várom!
1.
1.
Darksiders84
Hűha lesz ez nem kicsit tetszős! Az első kimaradt ahogy a DS részek is viszont a Sekiro nagy kedvenc volt. Látvány stílusra nagyon és remélem harcba illetve a pályák helyszíneinek kialakítása is elvarázsol.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...