TGS 2019: Dátumot kapott a Dragon Ball Z: Kakarot

  • Írta: szlav
  • 2019. szeptember 12.
  • Megjelenés
Link másolása
Most már biztos, hogy jövő év elején újra átélhetjük Son Goku legemlékezetesebb kalandját. A januári megjelenési dátummal és egy új kedvcsinálóval készült a Tokyo Game Show-ra a Bandai Namco, az utóbbi pedig elárult egy fontos részletet is.

Nem is lenne igazi a Tokyo Game Show, ha nem lépne színpadra Son Goku és kompániája. Márpedig ez szinte kötelező, hiszen a Bandai Namco az E3 óta már eléggé felcsigázta a Dragon Ball-rajongókat ahhoz, hogy megjelenési dátumot kapjon a Kakarot legendás története is. A Dragon Ball Z klasszikus sorozatát feldolgozó szerepjáték jövő január közepén kerül a boltok polcaira.

Ez pedig nem minden, hiszen a dátumot egy előzetes vezette fel, így nem illik kihagyni a videót sem. A rövidke, de hangulatos összeállítás megerősítette azt, amire a rajongók már eddig is vártak: nem csak Frieza és Cell, de Majin Buu történetága is bekerül majd a játékba. Úgy tűnik, hogy tényleg egy változatos, komoly időtartamot felölelő kaland részesei lehetünk, és számos ikonikus gonosztevővel összefuthatunk majd.

A Dragon Ball Z: Kakarot 2020. január 17-én jelenik meg PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...