Rainbow Six - elrajtolt az Operation Ember Rise

  • Írta: Shifty
  • 2019. szeptember 12.
  • Letöltés
Link másolása
Elrajtolt a Rainbow Six: Siege következő frissítése, az Operation Ember Rise, amiben ezúttal a latin-amerikai elitkommandósok jutnak szerephez. Fogadjátok sok szeretettel a perui Amarút és a mexikói Goyót!

Az Operation Ember Rise a szokásoknak megfelelően két új operátort tartalmaz, de a legújabb DLC-ben megtaláljuk majd a Kanal pálya átdolgozott változatát, illetve itt mutatkozik be a Battle Pass-rendszer is.

Ez utóbbi a Call Me Harry néven futó eseménnyel veszi kezdetét, ahol a teljesített kihívásokért cserébe értékes jutalmakkal gazdagodhatnak a játékosok. Ha a rajongók jól fogadják az újdonságot, akkor a Ubisoft ígérete szerint a későbbi szezonokban új Battle Pass-kihívásokkal is találkozhatunk.

Ezúttal is kapunk egy támogató és támadó operátort. Egyikük a perui Amaru, a másik pedig a mexikói Goyo lesz. Amaru specialitása az úgynevezett Garra Hook, aminek segítségével könnyedén tudjuk majd felhúzni magunkat bárhova, Goyo pedig egy olyan pajzsot kapott, amire robbanószerkezet van elhelyezve, így ha azt találat éri, akkor minden és mindenki repül a közelében. Beleértve a csapattársakat is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...