Mobilokra költözik a Gwent

  • Írta: fojesz
  • 2019. szeptember 13.
  • Bejelentés
Link másolása
A jövő hónap végétől mobilokon is játszhatóvá válik a Gwent: The Witcher Card Game, igaz, egyelőre csak az iOS-es masinákat célozza a játékkal a CD Projekt RED. A legjobb, hogy az átiratot össze is drótozhatjuk majd a PC-s változattal.

Hamarosan iOS-es eszközökön is játszhatóvá válik a Gwent: The Witcher Card Game, a kártyajáték október 29-én kerül be az App Store kínálatába. A futtatásához legalább egy iPhone 6S-re, egy iPad mini 4-re, egy ötödik generációs iPadre, egy iPad Air 2-re vagy egy iPad Próra lesz szükségünk.

A játék az ígéretek szerint ugyanazt a funkcionalitást vonultatja fel, mint a PC-s változat, csak éppen az irányítást szabták át az érintőképernyőkre. A két verzió akár össze is köthető a GOG-on keresztül, így az eredményeink és a vásárlásaink is megoszthatók a két platform között, hogy minden körülmények között ott folytathassuk a játékot, ahol abbahagytuk. A legerősebb iOS-eszközökön 4K-s textúrákkal érkezik az átirat.

A Gwent: The Witcher Card Game jelenleg PC-n, PS4-en és Xbox One-on érhető el. Az iOS-es kiadásról a hétvégi Gwent Challenger bajnokságon kapunk további infókat.

1.
1.
mephi
Ígéretek szerint az almás OS után a következő cél a droid lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...