Batman-játékot ad majd ajándékba az Epic

  • Írta: fojesz
  • 2019. szeptember 13.
  • Akció
Megérkezett az Epic Games Store legújabb ingyenes játéka, szokatlan módon azonban ezúttal nem árulta el a bolt, hogy mi lesz a következő ajándék, csak az a fix, hogy valamelyik Batman-címről (vagy címekről) van szó.

Megérkezett az Epic Games Store legújabb ingyenes játéka, a Conarium, amely eredetileg 2017-ben látott napvilágot PC-n, idén pedig konzolokon is tiszteletét tette. A Lovecraft ihlette horrorjátékban egy sarkköri kutatóbázist fedezhetünk fel, a feladatunk pedig az, hogy kiderítsük, mi történt az állomáson dolgozó tudósokkal. A játékot itt csaphatjátok hozzá a könyvtáratokhoz, erre szeptember 19-ig van lehetőségetek.

Az Epic ezúttal szokatlan módon nem árulta el, hogy melyik játékot vagy játékokat kapjuk meg jövő héten, mindössze a fenti artworköt tette elérhetővé. A képen több Batman: Arkham- és LEGO Batman-játék borítója is szerepel, ez alapján az sem kizárt, hogy komplett Batman-kollekciókat dobál majd az üzlet. Apropója lehetne a dolognak, hiszen a Batman idén ünnepli a 80. születésnapját.

Ezek is érdekelhetnek

33.
Ultimate
#31: A #29-ben effektíve semmi olyan nem volt, Pityánkat világosítottam fel mekkora kaliberű elmére vall a Sony által kiadott és pénzelt fejlesztések exkluzivitását egybemosni azzal amit az Epic művel vagyis hogy kifizetnek előre X darabszámot a kiadóknak az exkluzivitásért...
32.
kryszisz
31.
Diabolis83
De szeretnék én itt moderátor lenni....
28.
crytek
#11: A munkámban meg vagyok szépen fizetve egy szvam sincs soha ezügyben.
A fejlesztők már rég megkapták a pénzüket mire a game a boltba kerül. Szóval egy percig nem fogom rosszul érezni magam továbbra sem, hogy valamit game passba vagy bundleba tolok. Ha neked fontos a jotékonykodás adományozz egyesületeknek. Pont leszarom, hogy xy kiadó csődbe megy. Menjen valszeg valamit szarul csináltak..
25.
kryszisz
#12: Nem erre értettem, hanem a "nem fizetek játékért" mantrára, amit már vagy 600x megértett, többségében elfogadott mindenki, nem muszáj 601x-re is leírni...
22.
Gaboo77
#21: Na így már tiszta! Köszi! Hát bevallom egyik funkció semmi érdekel, ezért nem vettem észre akkor. Akkor ez nagyon szubjektív, hogy mennyire hiányosak a funkciók.
21.
Perseus84
Sokminden. Ebbem van egy tablazat. Nezd meg https://www.pcgamer.com/how-the-epic-games-store-compares-to-steam-right-now/

De pl nekem ezek total lenyegtelen dolgok. En egyszeru jatekos vagyok. Elindittom es jatszok.
20.
Gaboo77
#16: Amúgy melyek ezek a hiányzó funkciók, mit kell tudnia egy storenak?
19.
Obi Wan Kenobi
#18: Te pedig ugyanolyan erőszakos más véleményével szemben.
18.
Ultimate
17.
SLi
#15: Nem lehet rajta review bomb-al terrorizálni a fejlesztőket ha valami neckbeard-eknek nem tetszőt raknak a játékba (színes bőrűek, nők felöltözve, melegek etc)
16.
Perseus84
#15: Semmi. Ezek az 1bites gondolkodasuak csak divatbol hater-ek.
Teny h sokkal kevesebb funcio van benne mint pl a Steam-be de ha osszehasonlitsuk az Originsel akkor ugyanaz. Sott az Epic meg jobb is mivel ennyi ingyen gammat ad a soher EA mar semmit. Es mar evek ota a piacon van a Epic meg csak nemreg kezdte
15.
Gaboo77
Bocsánat, tényleg nem troll szándékkal kérdezem. Indulatok mellőzésével valaki elmondaná, hogy mi a gond az EPIC store-ral? Tényleg nem tudom, csak látom, hogy sokan mennyire nagy érzelmekkel vannak. Egy Store arra való, hogy lehessen játékokat venni. Itt is lehet, megkapom, letöltöm, játszok. Mi benne a rossz, itt nem indul el? Tényleg nincs ebben tapasztalatom, hogy mit kellene látnom. Köszi a (normális) válaszokat!
14.
Ultimate
#12: Én effektíve lefosom Gabent és a steamet is. Továbbra sincs hallovány lila fingod sem miről van szó.
Ha az Epic store megütne egy elfogadható szintet, amit nem üt. És nem undorítóan előre pénzelt exkluzivitással próbálna bekényszeríteni a hulladék store-ra, azembereknek egy szava sem lehetne.
De ezt hiába írjuk le jópáran milliósgor, 1bites gondolkodással sosem fogják megérteni a hozzád hasonlók és leragadtok ott hogy nekünk a steam a zisssten... Nem, nem az sőt....
13.
SLi
#11: Aki droid munkát végez soha nem fogja értékelni a kreatív vagy szellemi munkát, de ez nem az ő hibája. A rendszer úgy van felépítve hogy elidegenítse egyrészt a saját maga által végzett munkától és egyúttal ne lásson értéket mások munkájában se, ráadásul azok akikkel munkája során találkozik mint vezetők valójában léhűtők akik mások munkájából élnek.
12.
SLi
#9: Nem érted? Ez nagyon fontos, minden alkalommal le kell írni
STEAM GOOD, EPIC STORE BAD
Ezek a saját családjukat bevagoníroznák ha Gaben azt parancsolná
https://i.redd.it/kl7zly3z4ji31.jpg
11.
Ps fanboy
#7: Lehet, hogy rosszindulatúnak tünök, de azt nagyon bírnám, ha a te munkád sem érne többet senkinek egy petákkal sem, mint amennyit neked ér más munkája. De vedd úgy, hogy nem szóltam, mert nem vagyok kíváncsi a sumák magyarázkodásra.
10.
SLi
Azóta kiszivárgott:
https://www.youtube.com/watch?v=SLV9RHXnceg
Szar steam ilyen értékben soha nem adni ingyen játékot
9.
kryszisz
#7: Igen, milliárdszor hallottuk már, tovább..
8.
olymind1
#2: Egyetértek. 1 hete vittem végig az Alan Wake-t és baromi jó játék volt, ráadásul ingyen.
7.
crytek
#5: Ami szar az szar. Jelenleg az epic storeja az.
Kb ha ncoreról leszedném ugyanott vagyok mintha az epic szarjába tolnám ugyanaz a kettő egyik helyen se ad semmi extrát.

És engem semmivel nem kell "védeni" ugyanis én sosem akartam és soha nem is fogok támogatni egy kiadot se. Se 0day vásárlással se 50%-os offal. Azt amit a bubdlekból kapnak az az ővék lehet annyit megérnek nekem a játékok többet nem.
6.
Kawada
#5: Tehát aki neki unszimpi, azért nem támogatja, aki pedig igen, azt se... Nagyon sok esze van.
5.
Ultimate
Annyi esze még neki is van hogy ezeket a, szarháziakat a jelenlétével se támogassa.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...