Batman-játékot ad majd ajándékba az Epic

  • Írta: fojesz
  • 2019. szeptember 13.
  • Akció
Link másolása
Megérkezett az Epic Games Store legújabb ingyenes játéka, szokatlan módon azonban ezúttal nem árulta el a bolt, hogy mi lesz a következő ajándék, csak az a fix, hogy valamelyik Batman-címről (vagy címekről) van szó.

Megérkezett az Epic Games Store legújabb ingyenes játéka, a Conarium, amely eredetileg 2017-ben látott napvilágot PC-n, idén pedig konzolokon is tiszteletét tette. A Lovecraft ihlette horrorjátékban egy sarkköri kutatóbázist fedezhetünk fel, a feladatunk pedig az, hogy kiderítsük, mi történt az állomáson dolgozó tudósokkal. A játékot itt csaphatjátok hozzá a könyvtáratokhoz, erre szeptember 19-ig van lehetőségetek.

Az Epic ezúttal szokatlan módon nem árulta el, hogy melyik játékot vagy játékokat kapjuk meg jövő héten, mindössze a fenti artworköt tette elérhetővé. A képen több Batman: Arkham- és LEGO Batman-játék borítója is szerepel, ez alapján az sem kizárt, hogy komplett Batman-kollekciókat dobál majd az üzlet. Apropója lehetne a dolognak, hiszen a Batman idén ünnepli a 80. születésnapját.

32.
32.
kryszisz
31.
31.
Diabolis83
De szeretnék én itt moderátor lenni....
30.
30.
sanyikatarzan
28.
28.
crytek
#11: A munkámban meg vagyok szépen fizetve egy szvam sincs soha ezügyben.
A fejlesztők már rég megkapták a pénzüket mire a game a boltba kerül. Szóval egy percig nem fogom rosszul érezni magam továbbra sem, hogy valamit game passba vagy bundleba tolok. Ha neked fontos a jotékonykodás adományozz egyesületeknek. Pont leszarom, hogy xy kiadó csődbe megy. Menjen valszeg valamit szarul csináltak..
25.
25.
kryszisz
#12: Nem erre értettem, hanem a "nem fizetek játékért" mantrára, amit már vagy 600x megértett, többségében elfogadott mindenki, nem muszáj 601x-re is leírni...
22.
22.
Gaboo77
#21: Na így már tiszta! Köszi! Hát bevallom egyik funkció semmi érdekel, ezért nem vettem észre akkor. Akkor ez nagyon szubjektív, hogy mennyire hiányosak a funkciók.
21.
21.
Perseus84
Sokminden. Ebbem van egy tablazat. Nezd meg https://www.pcgamer.com/how-the-epic-games-store-compares-to-steam-right-now/

De pl nekem ezek total lenyegtelen dolgok. En egyszeru jatekos vagyok. Elindittom es jatszok.
20.
20.
Gaboo77
#16: Amúgy melyek ezek a hiányzó funkciók, mit kell tudnia egy storenak?
17.
17.
SLi
#15: Nem lehet rajta review bomb-al terrorizálni a fejlesztőket ha valami neckbeard-eknek nem tetszőt raknak a játékba (színes bőrűek, nők felöltözve, melegek etc)
16.
16.
Perseus84
#15: Semmi. Ezek az 1bites gondolkodasuak csak divatbol hater-ek.
Teny h sokkal kevesebb funcio van benne mint pl a Steam-be de ha osszehasonlitsuk az Originsel akkor ugyanaz. Sott az Epic meg jobb is mivel ennyi ingyen gammat ad a soher EA mar semmit. Es mar evek ota a piacon van a Epic meg csak nemreg kezdte
15.
15.
Gaboo77
Bocsánat, tényleg nem troll szándékkal kérdezem. Indulatok mellőzésével valaki elmondaná, hogy mi a gond az EPIC store-ral? Tényleg nem tudom, csak látom, hogy sokan mennyire nagy érzelmekkel vannak. Egy Store arra való, hogy lehessen játékokat venni. Itt is lehet, megkapom, letöltöm, játszok. Mi benne a rossz, itt nem indul el? Tényleg nincs ebben tapasztalatom, hogy mit kellene látnom. Köszi a (normális) válaszokat!
13.
13.
SLi
#11: Aki droid munkát végez soha nem fogja értékelni a kreatív vagy szellemi munkát, de ez nem az ő hibája. A rendszer úgy van felépítve hogy elidegenítse egyrészt a saját maga által végzett munkától és egyúttal ne lásson értéket mások munkájában se, ráadásul azok akikkel munkája során találkozik mint vezetők valójában léhűtők akik mások munkájából élnek.
12.
12.
SLi
#9: Nem érted? Ez nagyon fontos, minden alkalommal le kell írni
STEAM GOOD, EPIC STORE BAD
Ezek a saját családjukat bevagoníroznák ha Gaben azt parancsolná
https://i.redd.it/kl7zly3z4ji31.jpg
11.
11.
Ps fanboy
#7: Lehet, hogy rosszindulatúnak tünök, de azt nagyon bírnám, ha a te munkád sem érne többet senkinek egy petákkal sem, mint amennyit neked ér más munkája. De vedd úgy, hogy nem szóltam, mert nem vagyok kíváncsi a sumák magyarázkodásra.
10.
10.
SLi
Azóta kiszivárgott:
https://www.youtube.com/watch?v=SLV9RHXnceg
Szar steam ilyen értékben soha nem adni ingyen játékot
9.
9.
kryszisz
#7: Igen, milliárdszor hallottuk már, tovább..
8.
8.
olymind1
#2: Egyetértek. 1 hete vittem végig az Alan Wake-t és baromi jó játék volt, ráadásul ingyen.
3.
3.
Blueberry
#1: Örülhesz,ezért nem kell fizetni
2.
2.
Perseus84
#1: Itt osszeszedheted magadnak amire soher vagy penzt adni akkor meg minek panaszkodsz?
1.
1.
crytek
Annyira érdektelen ez a store ,hogy lassan már alig 1 éves cuccokat fognak dobálni... ahogy ezek vergődni tudnak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...