Rebootolják a Battlestar Galacticát

  • Írta: szlav
  • 2019. szeptember 17.
  • Cooltúra
Link másolása
A 2003-as újragondolás után egy újabb rebootot kap a Battlestar Galactica. Az eredetileg 1978-ban bemutatott sci-fi sorozat legújabb változatáért a Mr. Robot írója, Sam Esmail felel majd.

Nem ért véget az emberek és cylonok viszálya! Az NBCUniversal jóvoltából újra feléled a 70-es, később pedig a 2000-es évek egyik legnagyszerűbb sci-fi sorozata, a Battlestar Galactica. A rebootot az NBC saját streaming platformján, a Peacockon találjuk majd - olvasható a Deadline riportjában.

A Peacock jövő áprilisban lép be a Netflix, Hulu, HBO GO és az ehhez hasonló szolgáltatások ligájába, az újragondolt Battlestar Galactica pedig az első napos címek között szerepel majd. Egyelőre nem teljesen tiszta, hogy egy modernizált rebootról, vagy egy önálló mellékszálról lesz szó, a produkciót eddig ugyanis csupán az "original series" címkével illették, ez pedig sok mindent jelenthet. Azt azonban valószínűnek tartjuk, hogy a sorozat ismét az emberiség utolsó túlélőit követi majd, akik csupán egy lépéssel járnak a halálos géphadsereg, a cylonok előtt.

És habár egyelőre sem a történetről, sem pedig a szereplőgárdáról nem kaptunk részleteket, az már biztos, hogy a sorozatért az a Sam Esmail felel majd, akit elsősorban a Mr. Robot írójaként és producereként ismerhetünk.

14.
14.
PaprikaJancsi
#2: Hát nem tudom, azért a Mr. Robot is elég hullámvölgy volt szerintem. Első évad nagyon jó, második évad gyenge, időhúzás, és a harmadik évad ugyancsak jó minőségű.
13.
13.
user101
Terminatorból egy jolt jó, a többi felesleges...
Battlestarból egy volt jó, a többi felesleges...

Nincs smiley, nincs rá okom...
12.
12.
Heldengeist
#10: Akkor nem ugyanazokat a híreket olvassuk és trailereket nézzük.
10.
10.
manderel
#3: Egyre inkább úgy fest, hogy tényleg a legvállalhatóbb Terminátor film lesz a 2. óta. Persze nemsokára kiderül..
5.
5.
Heldengeist
#4: Ha már közölsz egy ilyen hírt, azt is illene, hol :)
Nem szeretem a SA-t, de ennyit még nekem is megér.
4.
4.
Mondi21
Ingyenes a gta sanandreas. Hol van a fillérbaszó fórumtársunk ilyenkor? Ideje beszereznie :)
3.
3.
Heldengeist
#2: Ezt mondták James Cameronra is az új Terminator kapcsán és ma már nagyon úgy néz ki, hogy szeretné alulmúlni a Genesyst.
2.
2.
vincentvega
Sam Esmail garancia a minőségre.
1.
1.
Heldengeist
Nem hiszem, hogy a mai politikai légkör megfelel egy méltó BSG sorozat elkészítéséhez. Nagyon szeretnek ígéretesnek induló sorozatokat is a 2-3. évadra teljesen elcseszni (Pl. Westworld).
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...