Dan Aykroyd is szerepel az új Ghostbustersben

  • Írta: fojesz
  • 2019. szeptember 18.
  • Cooltúra
Link másolása
Egyre izgalmasabb projektnek tűnik a Ghostbusters-sorozat jövőre érkező folytatása, amely diszkréten zárójelbe teszi a 2016-os filmet, és úgy tűnik, az eredeti csapatot is visszahozza majd.

A Hollywood Reporter jelentése szerint Dan Aykroyd, az első két Ghostbusters-film sztárja megerősítette, hogy ő is feltűnik majd a sorozat jövőre esedékes folytatásában, amelyet az eredeti mozikat rendező Ivan Reitman fia, Jason Reitman készít el.

Az egyelőre Ghostbusters 2020 címen emlegetett film izgalmas projektnek tűnik, hiszen amellett, hogy zárójelbe teszi a 2016-os, borzasztóan gyengén sikerült rebootot, az eredeti színészgárda nagy részét is szerepelteti majd az újoncok mellett.

Annie Potts, Sigourney Weaver és Ernie Hudson visszatéréséről már eddig is tudtunk, és bár Weaver korábban arról beszélt, hogy Aykroyd és Bill Murray is látható lesz a folytatásban, Aykroyd csak most erősítette meg hivatalosan a dolgot. (Murray-ről pedig nem hallottunk semmit egyelőre.) Az eredeti Szellemirtók negyedik tagja, Harold Ramis már elhunyt sajnos.

Az új Ghostbusters premierjét július 10-re lőtték be, abban feltűnik még Paul Rudd, Carrie Coon, Finn Wolfhard és McKenna Grace is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...