Egyre csodásabban fest a Planet Zoo

  • Írta: sirdani
  • 2019. szeptember 19.
  • Videó
Link másolása
Pedig ez még csak a béta! Komoly izgalmak várnak az állatkertek szerelmeseire, ugyanis a Planet Zoo az eddigiek alapján egy hiánypótló alkotás lesz, rengeteg lehetőséggel és még annál is több állattal.

A játék bétaverziójához összedobott gameplay trailer amellett, hogy igazán hangulatos lett, még egy rakat újdonságot is tartogat. A videó során például jókora ízelítőt kapunk abból, hogy milyen felelősségek és kihívások várnak egy virtuális állatkert menedzserére.

Oda kell majd figyelnünk az állatok szórakozási lehetőségeire, biztonságára, a számukra nélkülözhetetlen komplexumok felhúzására és még rengeteg másra. A nagyobb termetű jószágok például képesek lesznek kitörni a rosszul megépített karámokból, míg a betegeskedők számára külön klinikát kell majd fenntartanunk. Ha viszont ügyesen csináljuk a dolgunkat, akkor egyetlen állatkert helyett akár egy egész állatkertfranchise-t is üzemeltethetünk, szerte a Föld legkülönfélébb országaiban.

A Planet Zoo teljes verziója november 5-én jelenik meg, melyet előtte még egy béta vezet fel szeptember 24-i rajttal.

1.
1.
Chrome1986
Véletlen azt olvastam:

A nagyobb termetű JOGÁSZOK például képesek lesznek kitörni a rosszul megépített karámokból

Egyébként ha lehet egy kérésem, a cikkek végén ne csak a megjelenést írjátok már ki, hanem ha lehet akkor a platformot is amin elérhetők lesznek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...