Tavasszal jön a konzolos Insurgency: Sandstorm

  • Írta: sirdani
  • 2019. szeptember 20.
  • Megjelenés
Link másolása
Noha PC-n pontosan egy éve elérhető az alkotás, úgy néz ki, hogy az optimalizációs és egyéb technológiai hibák elhárítása már tiszta az út a PlayStation 4-re és Xbox One-ra szánt verzió rajtja előtt is.

A konzolos verzió érkezéséről már a PC-s megjelenés előtt is tudni lehetett, ám az utóbbi időben meglehetősen nagy volt a csend az átirat körül. Derek Czerkaski, a játék egyik producere kavarta fel az állóvizet egy friss Reddit-poszttal, melyben azt írta, hogy némi késéssel, de 2020 tavaszára várhatólag tényleg elrajtol a játék a Microsoft és a Sony konzolján is.

A késlekedésnek egyébként több oka is van, melyek közül Czerkaski szerint a legfontosabb, hogy a csapat először a PC-s verziót akarta a teljesítmény terén tökélyre csiszolni, hiszen konzolon jóval szűkösebb erőforrással kell majd gazdálkodniuk, mint az ajánlott gépigény. Mivel ezzel az utóbbi hónapokban már javarészt végeztek, így a Black Tower Studios segítségével elkezdhették a konzolos fejlesztést. Czerkaski elárulta, hogy minden konzolos játékos, aki a megjelenés napjáig megvásárolja az FPS-t, exkluzív hozzáférést kap egy új pályához, mely aztán két héttel később majd PC-n is elérhető lesz.

Az Insurgency: Sandstorm PC-s verzióját nekünk is lehetőségünk volt tesztelni, és noha egy egészen igényesen kivitelezett alkotásról beszélhetünk, az már biztos, hogy a realisztikusság irányába elmozduló új Call of Duty: Modern Warfare árnyékában jóval nehezebb lesz majd meghódítania a játékosok szívét.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...