Fortnite - ideje megvédeni Gotham Cityt!

  • Írta: Shifty
  • 2019. szeptember 22.
  • Letöltés
Link másolása
Tegnap ünnepelte nyolcvanadik születésnapját a DC népszerű igazságosztója, Batman. Az Epic Games ennek alkalmából úgy döntött, a Fortnite világát egy rövid időre Gotham Cityvé varázsolja.

A legújabb frissítés természetesen nemcsak a helyszínt változtatta meg, a Fortnite-Batman crossover során ugyanis az ilyenkor szokásos fegyverek, külsők, kütyük is felbukkannak, amelyek közül az ütősebb cuccokat különböző challenge-ek teljesítésével tudjuk feloldani.

A Fortnite Batman-eventjéről itt írtunk bővebben. Gotham City egén egészen október 6-ig láthatjuk majd a Batman-jelet, addig tart majd a mostani különleges esemény.

5.
5.
Cute_shade
4. El és virul a -kbe rész. Még mindig early acces és founderek játszhassak csak. De el és virul ;) minden frissítésben van savé the world patch notes. Elég hosszan
4.
4.
Bauff
Azt tudom, hogy elsőnek csak az volt, amíg tartott az EA, de utána nem hallottam róla semmit, hogy bárki is jártszaná stb.
Gndoltam akkor az ennyi volt ,mert BR őrület jött
3.
3.
B-Shaggy
#2: ? Jóval előbb volt a PvE mód mint a BR.
2.
2.
Bauff
PvE része van már? Amikor bejelentették a játékot anno nagyon vártam aztán jött ez a BR moslék...
1.
1.
hedzsooo
Király! Mostanában elég sokat elkezdtem a Fortine-ban lógni! :D Tudom, a pokol tüzén fogok égni örökké, még az összes ingyenes Epic boltos játékokat is bezsákoltam ráadásul, + játszom azokkal is! XD :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...