Februárban jön a The Last of Us: Part II

  • Írta: Shifty
  • 2019. szeptember 24.
  • Megjelenés
Vége a találgatásoknak, hivatalosan is megerősítést nyert, hogy jövő februárban jelenik meg a PlayStation 4 utolsó évének egyik legjobban várt játéka. Mindezt egy játékmenet-pillanatokkal alaposan nyakon locsolt előzetesből tudtuk meg.

A korábbi beharangozásoknak megfelelően a State of Play aktuális adásában végre lehullt a lepel a The Last of Us: Part II pontos megjelenési időpontjáról. A játék 2020. február 21-én debütál, kizárólag PlayStation 4-en.

A bejelentés mellé kaptunk egy előzetest is, ami amellett, hogy tömve van játékmenet-pillanatokkal, alaposan rágyúrt a történetre is, így kiderül, hogy Ellie egy számára fontos személy elvesztése után bosszút esküszik, és megpróbálja levadászni a gyilkosokat. Ebben viszont lesz segítsége is, méghozzá egy régi ismerős személyében.

58.
Marcus88
#53: Egyet értek,ha csak nem lesz benne egy csavar.
Itt az előzetesekben elhitetik,hogy a csaj hal meg közbe pedig Joel fog.
De én inkább a csajra tippelek!
57.
A Pulyka
#56: Ugyertem, remelem nem csak egy sima bosszuhadjarat lesz az egesz story, de a ND-t ismerve tobbrol lesz szo.
56.
tsulok
#54: Nem értem miért lenne kevés. Ez nem azt jelenti, hogy ennyi lesz az egész sztori. A LoU nál is csak annyiból indult ki, hogy el kell kísérni egy lányt egyik helyről a másikra.
55.
Ultimate
#53: Joel kinyírása elcsépelt klisé lenne, ha erre alapozzák a nagy drámát mehh... Persze sokaknak majd ettől lenne gigaepic...
54.
A Pulyka
#53: Szerintem ez a ND-tol keves lenne, itt komolyabb dolgokrol van szo. Csak nehogy Dekor-nak legyen igaza.
53.
Macifasz
#52: Az is durva lenne, de nekem van egy olyan érzésem, hogy a sablon fog érvényesülni, azaz a "barátnőjét" nyírják ki, és Joel csak utána fog csatlakozni hozzá. Mert tudja, hogy mit érez és min megy keresztül Ellie, és ott akar lenni mellette támaszként.
52.
DeKor
#51: Az csak egy dolog, de szerintem a trailerben látott dolgok nem is időrendi sorrendben vannak. Azt gyanítom, hogy abban a jelentben, ahol lefogják Ellie-t, valójában Joelt ölik meg.
51.
Macifasz
#45: Ott szerintem többről van szó, minthogy nélküle ment el vadászni. Nekem az jött le, illetve azt gondolom, hogy nincsenek már túl jóban, mert Joel az első rész végén hazudott neki. És ugye ezt Ellie tudta (az első rész záró képsora ugye), és valszeg emiatt lett köztük egy kisebb konfliktus, és nem beszélnek már annyit, mint régen. Nekem legalább is ezt jelentette Ellie tekintete és a mit keresel te itt. De majd meglátjuk.
50.
GAMEROD
Már nem tűnik annyira egyedinek, inkább azt látom hogy minden nagyobb sikercím jellegzetességéből koppintottak bele valamit.
49.
Yanez
#48: Remélem igazad van! Ámen!
48.
kryszisz
#47: Pedig ha kissé el is túlozta, igaza van. Nem lesz topmodell, na bumm, vége a világnak. Így is mérföldekkel jobb, mint pl. a blazko lánykák a youngbloodból. Az meg, hogy TR lesz a játék, mert a 3 perces trailerben több volt az akció, mint a sunyulás? A legalapvetőbb dolog egy trailer összevágásánál, hogy az minél pörgősebb legyen, még jó, hogy a mozgalmasabb jeleneteket pakolják bele, attól még bizonyosan nem fognak egy 50 kg-s csajból terminátort csinálni, az ND biztosan nem.
47.
Nyarlako
#46: Látom te is csak fekete-fehérben tudsz látni bármit is.
46.
SLi
#16: jajj nem lehet majd Ellie-re kiverni, borzalom, szó szerint játszhatatlan lesz emiatt
amúgy is itt már túl idős az ízlésednek, nem?
45.
mhatrix
#43: ja gondoltam
de sztem most a barátnőéért fog bosszut állni
őt lövik le mikor lefogják Elliet (sztem)
a végén Joel reakciója Ellienek olyan volt hogy akkor már tudta h életben van stb.
csak gondolom nélküle ment el "vadászni" mert ez volt a kérdés h mi az ördögöt keresel itt és nem az hogy Joel? te élsz ?
44.
LiquidSnake
Baszott jó kis túlélő horror lesz ez is akárcsak az első része, nagyon várom. Joel "visszatérése" ami igazából nem is az meg külön értelmet ad az egésznek :D
43.
Macifasz
#37: A legeslegelső teaser után jött rengeteg teória, hogy meghalt, illetve meghal majd a második részben, és ezért fog Ellie bekattanni. Ezt fokozták tovább azzal, hogy Joel majd Ellie amolyan látomásaként fog visszatérni a sztoriba.
42.
Macifasz
#39: Nekem azért nem volt annyi. Jó, a 20 majdnem meglett közepes fokozaton és úgy, hogy kutakodtam rendesen trófeákért. :-D Az elhalálozásokról nem is beszélve. De ez fix, hogy lesz vagy 30 alsó hangon, ha nem több. Legyen már 2020. És lehessen már kis hazánkban is előrendelni az extra kiadásokat. :-D
41.
mhatrix
#40: ja már látom
az amerikai amazon van
best buy szintén
40.
mhatrix
#16: hol lehet előrendelni már most?
néztem még Amazonon is
39.
mhatrix
#38: de megvolt 20-30 óra...
38.
Macifasz
#36: Attól azért messze volt, mondjuk inkább úgy, hogy voltak benne nyitottabb szakaszok az autós és hajós részeknek köszönhetően.
37.
mhatrix
vki magyarázza el nekem mi ez a Joel rekació hogy visszatért?
tudtommal az 1 úgy lett vége hogy megérkeznek Ellievel Bostonba
nem értem honnan jött ez hogy meghal vagy ilyesmi
36.
mhatrix
#33: az oké
de druckmann kijelentette hogy ez lesz a leghosszabb
UC 4 se volt rövid és az nyílt világú
35.
Marcus88
#33: Ez játékostól is függ,ki menyire rohan előre,meg nehézségi fokozattól.
Nekem normál tempóban 17 óra volt az első rész.
34.
godach
#33: Nekem 12-nél jóval több volt, bár nem szaladtam végig rajta.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...